Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3108 Like 39 Dislike
其實個樣真係似層壓式
八萬
你做乜春? 單機啦你
here in my garage with my lamborghini
無blame佢 純粹笑鳩樓主
https://youtu.be/T77UBMmIGJg

有人係YouTube 踼爆佢!
根本全部用D免費軟件只係香港唔多用!
信我,值架
你報得就值得俾人呃
咁既智商係要交下學費學下點唔做水魚
樓主都好警世架啦
雖然我都同你一樣切身處地唔到,但身邊好多人都會中咩500蚊入會,做「網店」,其實係老鼠會個d
個廣告好撚煩
on撚9 由佢係youtube個廣告第一句我已經估到條友唔係d咩正經野。做人就放多個心眼啦
依d 野全世界都有 係傻仔先會比人氹到入局
你咁講既話啲人中伏唔會分享出來,咁既話會有更多人中伏
push
一個紋身既健身佬,唔係話標籤依行,但係你都可以信加拎錢出黎,佢都好成功...
ON9先會入會
8萬真係癲
100個就800萬
其實俾得8萬係咩心態
8萬話多唔多 但都夠起到一個網上小小生意仔啦
俾錢人教你做生意上理論課
不如自己落場實戰
Anyway 多謝樓主分享
今日IG先見到有條女share Brian Che啲片打哂飛機咁
完全唔知邊位 聽你講先上網睇下佢d片, 佢講野都講唔正 會唔會咁蠢走去買, 用呢d人生課程黎呃人黎講Dan Lok高佢幾皮(雖然都係呃)
雖然樓主真係好撚好撚好撚好撚戇鳩,不過都幫推
得果幾面follow 都夠膽做打手
https://youtu.be/LdPVDZ-AvfQ
佢啲演說技巧
傻嘅都聽得出講緊大話
成日見到個廣告,睇完笑一笑,就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞