Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3108 Like 39 Dislike
蠢撚到你,做得Freelancer即係唔係做生意而係打緊工,人地講到明佢堆課程係專For做生意咁都落搭你真係抵死
一兩年前fb睇過下佢d片
條條片講到人生有希望 但又唔知佢究竟係sell乜鳩
原來又係呃人
論講野技巧 外形 氣場都高過屎家軍幾班係真既
做得好當然離唔關層壓式推銷

世界上所有教人賺錢既方法,就係教人賺錢本身。
咩系統?
IT狗黎?
我拎果8萬all in牛可能發達機率仲高
下 真係有人買架
佢淨係靠開班收人錢?

算唔算另類傳銷
只係佢唔洗要你拉人頭
但又係話邊個邊個上完堂 賺好多
又係教咩心態 系統
欣賞你 中左招咪反省同踢爆佢 而唔係收收埋埋唔想話俾人聽自己好蠢 咁只會助長班垃圾
衰一次第二次唔衰咪得
而唔係一個二個錯曬重點話樓主好蠢咁都中招
師兄聽力好有問題窩
第一咬字發音唔準
第二講嘢高低抑揚完全係香港仔口音,choppy到爆炸
Dan Lok其實比Brian Cha仲廢
起碼Brian Cha係真係有世界紀錄
No matter個記錄係幾無聊幾廢
Dan Lok個死肥仔
一個人fit唔fit可以睇得出一個人對自己嘅要求同埋有無self improvement嘅決心
屌你頂撚住個大肚腩叫我提升自己
又話自己係咩詠春師傅
好心收皮啦屌
俾bob叔屌到一文不值都信.....
「我只係撳一個掣就可以開到一個地區嘅生意!」
成日覺得只有覺得自己好撚勁但懷才不遇,又成撚日發老闆夢嘅傻鳩先會上當
到依家都唔明點解有人join 好似外國個個Gary 咁
其實係人都知既道理黎
其實一直鬧樓主有咩用
樓主都講明唔想其他人好似佢咁中招
當一個人冇希望既時候 就算面前係蜘蛛絲都會捉住
not again...
block
屌 又係呃人
又係好耐以前fb見過下
包裝到自己好好睇睇
睇番同傳銷真係八九不離十
幣少呢 掘礦掘左去邊呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞