Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3107 Like 39 Dislike
以前都仲會同情佢地
依家諗深一層 佢地咁撚蠢又唔腳踏實地成日諗發達其實都抵鳩比人呃
有啲想呃埋一份添 橫掂啲錢比班傻鳩都係唔知洗去邊 不如比我洗

live
課程總結
勤力
堅持
主動
有夢想

例子kobe bryan,李小龍,elon mus etc..
想睇bob叔開live屌鳩佢
之前都講過佢講過一句
屌...圖書館借本講咩正能量嘅書...又係完全一樣講呢D
預期聽條撚樣鳩up 不如用舊錢買書睇啦
大把書睇完重有用過佢係到癈up
講真
明買明賣
等於讀大學 其實成個BBA課程都係廢話嚟嘅
全部都係無用嘅吹水嘢
但到現實做嘢先會發覺原來有啲人真係連呢啲基本常識同思維都無
有啲人真係有需要其他人講啲廢話鼓勵下佢
有啲人真係唔識用clickfunnels,甚至連fb page點用都唔識
你好難話值唔值 你識晒不嬲有呢個思維就梗係覺得唔值
但都會有人覺得有用
急急腳走佬
班人就係唔睇書 又想發達 咪俾錢人呃囉
簡直係一言堂 成版留言del撚晒
留言版係咪屌緊佢 ?
(已經睇唔到)
所以銷售技巧都係咁架啦
我唔能夠憑你上面呢段就覺得呃人
至於呃人方面
個產品唔值個價 難聽啲講其實咪就係呃
而要買前知道件產品值唔值 有時真係睇運 同睇人地嘅口碑
咩黎
咁人地講呀媽係女人既野有人肯俾8萬蚊聽都係佢本事黎 無話呃唔呃人 佢又無保證過報完會賺一百萬
買左係有用既,有樣實質既野(張單)認證左你人生幾失敗先會幫襯
垃圾撚 block
係社會 你係地底泥 垃圾 屎都不如因為可以做肥料
你老母橫屍街頭冇墓葬比黑警分屍
自己直播屌有叉用咩,叫Bob叔直接踩佢場屌仲實際

啲人話佢呃人呃到咁真係指標(佢啱啱提起指標)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞