話黑人智商低、犯罪率高點解係歧視?

317 回覆
709 Like 150 Dislike
窮人好慘
我都唔想生係貧窮家庭
不過班左膠老屈落種族歧視,話歧視黑人
如果黑人被歧視係因為窮
點解唔見佢地搞反貧窮歧視?
貧窮亞洲人,貧窮白人,貧窮中東人,貧窮印度人?
除左幫緊本身黑人,仲可以幫埋其他受貧窮影響種族喎
打小陣飛機
統計下諾貝爾學術獎就知東亞智商高得啖笑
猶太人笑咗
日本人輕鬆50年內拿30個諾貝爾獎達成
呢d脫亞入歐實力
就其tuition fee 我有個美國friend嘅English teacher四十幾歲先還完student loan 還清嗰日上堂講到喊
建議你睇下guns, germs and steel
識野
話asian j細都可以告歧視啦on9
大把中國人落黎知書識禮,反共 我一樣當佢自己人
佢哋唔係無視 而係覺得維吾爾人就應該要比中國人捉去再教育
入面啲人思想已經錯晒
近排一個美國示威
令呢度啲人變哂藍絲
政治正確矯枉過正導致逆向歧視
樓豬不如google下
歧視,是針對特定族群的成員,僅僅由於其身份或歸類,或是個人特質,給予不同且較差的對待。
姐係我話你on9 唔係歧視你
我因為你on9 而禁止你開垃圾post就係歧視你
而我無咁做 我仲樂意同你討論
好老實講我覺得真係,而家美國示威趁火打劫嗰班,我唔敢講全部,但我睇片見到嗰啲都係黑人
之前離譜到話奧斯卡冇黑人提名 dllm個獎係論能力定膚色
主要係白左造成
心入面唔鍾意都冇話做到好出面
反而喺香港俾中国人串過幾次匪語差
呢班撚樣冇資格話人歧視
諗下點壓低成本起樓先->豆腐渣工程
其實講咩都好
有冇歧視係睇聽果個人點諗
同佢fd ge 叫佢nigger都冇問題
唔熟果d 叫佢black都話你歧視
所以其實唔洗理班黑人
呢樣真
以前d 戲係好少黑人
就算有都只係配角,搞下gag 仲要下場一定要死

唔知幾時開始 ,套套戲個比例都重左
我唔知美國個教育制度對黑人係唔係friendly
但係美國係細路都要讀書讀到18
呢個人人都有得讀書環境下黑人讀唔到上去自然係黑人問題
佢地唔自已上進 所以咪覺得個個歧視佢
好似係
利申 鳩up
講緊智商喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞