話黑人智商低、犯罪率高點解係歧視?

317 回覆
709 Like 150 Dislike
走難?你知唔知幾多假難民呀 非法入境者知唔知係咩黎?
你估佢地係以為你老豆個輩偷渡完正正經經打份工呀 呢班人去完美國反美國反白人種族
平心而論打壓程度係咪爭好遠先 最起碼近幾百年猶太人冇俾人捉做奴隸
話白種人眼大鼻高唔係歧視
話黃種人眼細鼻扁就係歧視
根本就係自己歧視自己
根據黑人邏輯呢張圖本身就係歧視
咁全世界係咪所有黑鬼都比人捉哂做奴隸呀
成個非洲咁柒多黑鬼都可以發展到同屎一樣
犯法=錯? 點樣可以證明佢哋係同一班人?有咩證據證明呢班人係咁樣?如果班人咁反美國又去美國做乜鳩?
事實係>90%非洲都被人殖民 歐洲國家都想共同建設非洲而唔係想剝奪?
係你要諗呢個問題之前
要分得好清楚 黑人(種族) 同 黑人(community)

而可以較易觀察到個數據係黎自community, 當中好多複雜因素
歧視係文化問題
唔係政治 法律問題
黑人一樣會有相同工作機會什至做到總統

任何人種地區文化都會有歧視出現架啦
咪唯有用教育教化人類放低對唔同顏色人種既歧視囉

認同班自認少數種群覺得自己成人被人迫害 好中二病
同澳門藍絲page屌香港人一樣
玻璃心到
黑人犯罪率高=ok

話人地 「因為佢係黑人 所以較高機率犯罪」 = 唔Ok?

係咪咁
黑人係怨婦黎
樓主係on9
好似話因為營養不良所致
我係歧視呀吹咩,支那人就係賤,就係奴隸
屌你老母戇鳩鳩 非法入境就已經法太啦 仲問錯唔錯
IQ rest唔係睇圖形pattern個d咩?同文化邊有一定關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞