【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(五)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike

睇戲使咩人陪

自己一個睇好空虛

反正都空虛寂寞凍左咁多年, 你唔係下話

空虛寂寞凍係好嘢嚟

我要溫暖丫

俾啲火你

點俾法呢

焱焱

燚燚
好掛住老婆 同被乳交

今晚就玩

上回講到詩琳諗下諗下,Doris就出現喇~
Doris嬲爆爆咁~詩琳就問下佢咩事喇~
Doris就拎一拎詩琳杯野飲一邊飲,一邊講佢俾教畜搞~
都話左要小心D架啦~
詩琳又飲下杯野飲,陣味好似怪怪地咁~
Doris話想走之時,隻教畜話要Doris幫佢出埋野先走得喎~
講到出口添喎~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

「又無套我就梗係唔想俾佢插入黎啦...所以我咪幫佢乳交囉...」Doris夾一夾對豐乳...件白色恤衫都差D俾佢迫爆~

Doris咁大波,玩乳交就岩晒啦~

「我跪喺條教畜面前除一除衫同個Bra啦...佢就除一除條運動褲...成條又黑又粗又長既巨棒就扯到直一直咁...」Doris面紅紅咁~

做乜面紅呢?乜Doris都會怕羞架咩?

「仲要翻晒皮包…成個龜頭都凸晒出黎!」Doris細細聲咁講~
『堅野喎~』睇黎教開PE既都係堅D既~

「真係好堅囉~同賈老闆嗰條軟皮蛇真係無得比~」Doris好認真咁點點頭~

『D上左年紀既中年肥佬係咁上下架喇~』唔好話上左年紀丫~係肥佬都係軟皮蛇黎架啦~

隨時仲要扯左都翻唔到包皮添~

「所以同賈老闆搞真係無乜Feel架咋~但我見條教畜咁堅...就怕要搞好耐...所以就快快手手趴喺條教畜條巨棒上...用對波夾住佢條巨棒Chok~」Doris又夾一夾對豐乳~
『嗯~跟住呢跟住呢~』我又細啖細啖咁啜下啜下支飲管~

俾Doris飲過杯碎朱古力咖啡星冰樂之後...陣味真係好似怪怪地咁...

「條教畜就坐喺張梳化道俾我用對波夾住黎Chok啦...但Chok左好耐...佢都好似仲未想射咁...」Doris又皺一皺眉~

『嗯嗯~跟住呢跟住呢~』我又細啖細啖咁啜下啜下支飲管~

「夾左好耐好耐...Chok左好耐好耐...夾住黎Chok到我都有D攰之時,佢企一企起身,捉住我個頭就隊條巨棒入我個嘴道!」Doris成個吹氣公仔咁既樣!

『唔?!』我一聽到Doris話俾條教畜隊左條巨棒入嘴到,當唐想嘔出黎!
「你都覺得好過份呢?!」Doris咬晒唇咁...

『咳咳...過份得過你幫人含完拎我杯野黎飲?!咳咳...』我真係吐都吐唔切!

唔怪之得好似怪怪地咁啦...

咦...都唔知有無病架...

「你放心啦~我用清水𠺘乾淨個口~同𡁻左成排益達先過黎架~」Doris仲好似好醒咁既樣...

『都係姐...』家下真係食完飲完𡁻益達咩...
「而且我都無俾佢口爆~我含到佢差唔多要射既時候,就立即幫佢拉返起條運動褲~等佢射到一褲都係~」Doris仲要笑淫淫咁既樣...

『你咁衰架~』雖然我都好贊成搞到男人一褲都係係最好既懲罰方法~

「衰得過佢講都唔講就塞條巨棒入我個嘴仔道?!含住條又黑又粗又長又硬既巨棒真係好難頂囉!嗰陣味真係...咦...」Doris咬住唇咁皺晒眉...

『得喇得喇...唔使再講喇...』你都仲好意思講既...幫人含完拎我杯碎朱古力咖啡星冰樂黎飲...搞到我好似間接幫人含咁...

「唉...你話我地呢D做Sales既幾咁慘丫~Sell書姐...為左Sell得成...Sell Sell下仲要Sell埋自己...同做雞有乜分別?」Doris一面難受咁既樣...
下?你本來唔係就係一隻雞黎架喇咩?

你唔講我一直都仲以為你既正職係做雞架喎...

「唉~Sales難做丫~做女Sales就更難做丫~」Doris長嘆一聲...

女Sales好難做咩?

其實我聽人講女Sales已經叫好做~

大不了咪好似Doris咁Sell到Sell埋自己~

開床單咋嘛~又如何?
好似Doris呢D樣靚身材正,廟細燈籠大既俾個有錢佬睇中,做佢既小三~咁又可以呃一大筆~

玩下手個有錢佬又送車又送樓~

唔使捱得咁辛苦~

俾個有錢佬玩到厭,嗰陣時我都賺到笑啦~

分分鐘仲賺夠買樓收租唔使做~

到時有錢又有時間,鍾意搵幾多個小白臉黎同自己玩都得啦~
事業心重D既都得~

氹得個老細開心~射到佢虛脫~扭佢俾個亞太區CEO你做~(當然唔係好似賈老闆呢D公司仔既老闆啦~俾得個亞太區CEO你做就梗係大公司啦~)

好似嗰間某某地產公司個亞太區CEO咁咋嘛~廿四歲女就做到亞太區CEO~

你睇佢個小三樣都知係靠床上功夫坐呢個位架啦~

所以我成日都話Doris波大無腦架~

我係佢就去埋D大公司既老闆身~無謂浪費青春~浪費本錢啦~
至於男人喇喎...做Sales就真係一D都唔容易~

D有錢佬變態極都唔會玩SM~(最多都係俾你SM~)

但D富婆變態起上黎都真係好難講~

你知啦~D富婆D老公咪又係成日出去玩女人~

而D富婆D錢咪又係老公塞落佢個嘴道既~

咁委屈喎...D精神病患者都係咁樣屈下屈下屈成架嘛~
為左發洩壓抑喺深心處已久既委屈情緒...捆綁、滴臘、剃毛、浣腸、三百六十度扭蛋都走唔甩架喇...

俾個變態富婆咁樣調教完...真係俾幾多錢你都補唔返...

都仲未計你仲保唔保得住你條JJ...仲有無性能力...

唔好話JJ與身體分離...仲扯唔扯得起都成問題~
女仔就話飛上枝頭變鳳凰~男仔就只有跌落山崖變螳螂~

公平咩?!

係咁架啦~男女幾時平等過?

尤其係喺開口埋口都講男女平等既香港~

今晚出完

三句預告

同Doris喺Starbucks坐下Hea下又傾下~

我俾左杯碎朱古力咖啡星冰樂Doris飲之後,自己都無再飲過...

大姐丫...你岩岩先幫人含完...就拎我杯野黎飲...仲要係Share一支飲管...
好掛住老婆 同被乳交

今晚就玩

無女
老婆係指部車

今晚出完

三句預告

我俾左杯碎朱古力咖啡星冰樂Doris飲之後,自己都無再飲過...

大姐丫...你岩岩先幫人含完...就拎我杯野黎飲...仲要係Share一支飲管...

碎朱古力咖啡星冰樂

報報
聽日先有假放

+1

加油啦

哈哈,我都放假了

咁多人放假既

假期!? 什麼來的

馬寶D假多到當閒日

說什麼,蓄牲

成日有旅行去仲唔係多假?

睇遊記當去

人人講我都信 係你講我唔信

老屈當秘笈啊

人人都知馬寶係旅遊達人

無啦無啦
哈哈 放假了

哈哈 六日假期開始了

六日假咁長諗住去邊先

做下功課睇下戲咁囉

好想睇攻殻

冇人陪,成日都想自己一個去睇戲,但又淆底

睇戲使咩人陪

自己一個睇好空虛

自己喺一二角空虛寂寞凍就話姐
要喺人堆中空虛寂寞凍好難頂架喎

自得其樂咪得
好掛住老婆 同被乳交

今晚就玩

無女
老婆係指部車

求其喺街邊執條女上車車上山啦

今晚出完

三句預告

碎朱古力咖啡星冰樂

有陣怪味
聽日先有假放

+1

加油啦

哈哈,我都放假了

咁多人放假既

假期!? 什麼來的

馬寶D假多到當閒日

說什麼,蓄牲

成日有旅行去仲唔係多假?

睇遊記當去

人人講我都信 係你講我唔信

老屈當秘笈啊

人人都知馬寶係旅遊達人

無啦無啦

下站去邊
哈哈 放假了

哈哈 六日假期開始了

六日假咁長諗住去邊先

做下功課睇下戲咁囉

好想睇攻殻

冇人陪,成日都想自己一個去睇戲,但又淆底

睇戲使咩人陪

自己一個睇好空虛

自己喺一二角空虛寂寞凍就話姐
要喺人堆中空虛寂寞凍好難頂架喎

自得其樂咪得

睇都睇都唔安樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞