【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(五)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
午安

外國時間:早安

可愛妹妹仔午安
個天好黑
個天好黑

好大雨呀今日

主動啲, 可能人哋都想識你呢

GOGOGO

Fd's fd add左fb 傾計中但好難約:o)

果下成班同事醉左先咁

傾到岩話題先好試約出街
而家D女你一開聲都知你想點

我想溝個文青女仔,但搵唔到話題

文青女咁正

但係好難撩到佢傾文學以外既嘢

文學女 以為係文創區果啲添
個天好黑

頭先黑到好似夜晚咁
個天好黑

好大雨呀今日

巨乳

主動啲, 可能人哋都想識你呢

GOGOGO

果下成班同事醉左先咁

傾到岩話題先好試約出街

文青女咁正

即係邊D
個天好黑

好大雨呀今日

巨乳

乳勢有時頗大
個天好黑

好大雨呀今日

巨乳

乳勢有時頗大

極大乳

果下成班同事醉左先咁

傾到岩話題先好試約出街

文青女咁正

即係邊D

經常響華山松山好多台妹行展坐響草地😏

果下成班同事醉左先咁

傾到岩話題先好試約出街

文青女咁正

即係邊D

經常響華山松山好多台妹行展坐響草地😏

正唔正先
擔定凳仔先!
擔定凳仔先!

仲有十八分鐘

上回講到詩琳諗下諗下~Doris同佢講要見客~叫詩琳自己食自己~仲叫詩琳記得今晚一齊去上Cupcake班~
原來已經到左放返時間~
詩琳想慳錢就叫左個豬扒飯外賣上黎~入Pantry食~
食下食下~睇下手機~Brian突然出現~
原來Brian有愛心飯盒食~
Brian同詩琳一齊食~
詩琳打聽下Brian有無睇到佢影嗰張J圖~
Brian都真係好似有睇到~而且仲要一邊食飯一邊偷望詩琳對腳添~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 04-不請自來] PART 05

Brian一路欣賞住我對美腿食飯~(美腿送飯?)

我又一邊踢下踢下隻腳仔...又時不時翹下對腳...又時不時玩下對鞋仔...一邊食飯...

胃口都好似好D咁~

係唔係真係咁?

唔知呢~不過俾人欣賞自己既美麗,的確係開心D既~

尤其係有家室既男人~

上回講到詩琳諗下諗下~Doris同佢講要見客~叫詩琳自己食自己~仲叫詩琳記得今晚一齊去上Cupcake班~
原來已經到左放時間~
詩琳想慳錢就叫左個豬扒飯外賣上黎~入Pantry食~
食下食下~睇下手機~Brian突然出現~
原來Brian有愛心飯盒食~
Brian同詩琳一齊食~
詩琳打聽下Brian有無睇到佢影嗰張J圖~
Brian都真係好似有睇到~而且仲要一邊食飯一邊偷望詩琳對腳添~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

『嗚丫~~~好攰喔~』食飽飽之後,我就放鬆個人~攤喺張凳上面~伸到對腳仔直一直咁~

條短裙都扯到起晒~喺Brian既角度...應該都見到裙底裏面既白色底褲...(唔係睇到晒,都應該睇到少少~)

「辛苦...辛苦你地喇...成日要搵客...」Brian對眼就望到上黎我兩腿之間~

我就放鬆晒個身,扮晒合埋對眼,任由Brian𥄫我裙底:『都真係幾辛苦下架~有得抖真係想抖返下~』

「嗯嗯...好好抖返下...好好抖返下...」Brian好似尷尷尬尬咁~

我成個人都放鬆晒~毫無防備咁~唔知Brian會唔會𥄫𥄫下...忍唔住...走黎侵犯我呢?
唔好話做得太過份喇~隨便咁摸下我對腳...摸下我對大髀...摸下我對小饅頭...我都唔會介意架喎~

我都會一直扮休息緊...扮瞓著左咁...扮晒唔知唔知咁~

俾你呢個咁好既男人摸下...我唔會講出去架喎~

呢D都係各取所需姐~

但我攤左喺張凳上面好一陣子...都好似無乜反應...

Brian佢都好似...無乜動靜...
我就偷偷地單一單起隻眼...偷偷望一望Brian...

只見Brian靜靜地咁坐左喺道...睇住部電話...

睇電話?

係趁住我頭先合埋左對眼...偷偷地咁偷影左我裙底?

而家就喺道慢慢品嚐?
我諗應該係喇~

老老實實,話要非禮個合埋對眼休息緊既同事就真係有D難既~

但如果偷影下同事...我又覺得好正常既~

大波既(好似Doris嗰D)就偷下人地條事業線~

對腳正既(好似我呢D)就偷影下人地對修長美腿~
之前有D變態D既仲會喺人地檯底裝Cam偷影人裙底添啦~

而家想影相,拎起部手機就影得~咁方便,久唔久偷拍下都好正常既~

好啦好啦~我就扮晒唔知唔知啦~

我繼續扮唔知咁合埋對眼抖左一陣~

『嗚丫~』伸一伸個懶腰~

執好埋D野~

『開工先喇~』我就起身行去開工~
「嗯嗯~加油~」Brian仲係呆下呆下咁望住我對腳黎講~

我就無再理咁多~更唔會再考慮要唔要為今朝影左D J圖俾Brian同佢Say返句Sorry~

各取所需丫嘛~各取所需又使乜Say Sorry呢~

我坐返埋位,就開始做下野~

無左Doris喺身邊,真係靜好多~
之前我唔使見客,Doris又唔使見客又唔使俾賈老闆召入房啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪既話,佢總會喺我身邊吱吱咋咋~

正經D既就問下個PPT點整好丫~

問下本書有乜更新左~有乜重點要講返俾D客聽丫~

唔正經既咪講下睇邊個韓仔睇到濕晒丫~

之前喺老蘭食左幾多條洋腸丫~

尋晚高潮左幾多次丫~
都係D無聊野啦~

都係D搞到我唔可以專心工作既話題啦~

而家就好喇~終於都可以正正經經認認真真咁工作工作~(講到自己好似好勤力咁~今朝咪又係Hea左成朝~)

好專心又好努力咁工作工作再工作~

不知不覺就做到放工~
『好~執好野收工~』我就執好D野,準備離開公司~

喺呢道工作都唔差既~

一年就係得幾段時間要OT收夜~

平時只要做好晒D野就走得~

有客見就仲好~早D見完客就早放工~唔使再返黎公司~(最慘既就係要俾D教畜性騷擾下咁囉...)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞