【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(五)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
食乜好呢...一個人...又無錢...唉...都係求其叫盒豬扒飯食算~

我就打個電話叫盒外賣...

又等左成半個鐘有多先送到上黎...

拎住盒豬扒飯喺Pentry裏面插下插下...撈下撈下咁...又單手拎住部電話碌下碌下...

碌到D舊同學喺中環返工...D Lunch相都係D法國大餐咁...再唔係就係酒店自助餐咁...

個個食到笑晒口咁...自信核爆咁...
點解人地做OL...我又係做OL...人地就餐餐食好西...我就食豬西架呢?

係唔係喺中環返工真係唔同D?

唉...真係頹爆...

就喺我帶住頹廢心情食個頹飯盒之時...

「HI…一個人喺道...食飯盒既?」我面前出現Brian把聲!

『呃...係丫係丫~Doris要出去見客丫嘛~』我抬頭望一望...望到Brian拎住個膠飯盒仔入左黎~
「哦...係丫係丫...」Brian拎住盒飯行去微波爐嗰邊~

『愛心飯盒丫?』我問得好似有D多餘~不過都係一句姐~

「係丫係丫…慳D錢丫嘛…」Brian怕怕羞羞咁點點頭~

係喎...唔知係唔係因為睇左我張J圖所以咁怕羞呢?

不過Brian都係一個怕羞佬黎架啦~

我又好唔好而家同佢Send句Sorry呢?

但而家無啦啦提起...咪仲尷尬...
“叮”

當Brian叮好個愛心飯盒後,就拎住個飯盒行到黎我面前:「介唔介意一齊坐丫?」

『唔介意~一齊坐~』我又點會介意呢~

Brian將盒愛心飯盒放到玻璃餐檯上,打一打開...

『哈哈~你個飯盒咁得意既~』我望住Brian個愛心飯盒,用D菜丫~番茄丫~菠蘿丫~腸仔丫~砌左個人樣出黎~

個人樣好明顯就係一個男人樣~
「係丫係丫…係仲恩同仲言一齊砌架~」Brian望住個飯盒笑笑口~

『會唔會唔捨得食架~』望住Brian笑得咁甜既樣,唔使食都甜到飽啦~

「OK咁啦~唔食就浪費左佢地一番既心機咯~」Brian笑住咁食~

『又岩喎~你對仔女真係好有你心呢~』我打量一下Brian...

有對咁錫自己既仔女真係好~

呢樣野我真係無乜點諗過...
無乜點諗過一個完整既家庭會係點...

完整既家庭...

『係呢~睇左D相...未呢?』我又借機打探一下...

「唔!咳咳...」Brian好似嚇左一嚇咁咳左幾聲,「嗯嗯...睇左...睇左...」

Brian有咁既反應...即係話佢已經睇左我張美腿J圖啦...

『咁...O唔OK丫?』我又再深入少少咁打探一下...
「嗯嗯...OK丫...OK丫...」Brian望住張玻璃餐檯...透過張玻璃餐檯...望一望我對腳...

望一望我對腳...又好似唔係好敢正視咁望一望我對腳...

係想望...定係唔想望呢?

我翹一翹起隻腳…條短裙仔就輕輕拉一拉高...

一對白雪幼嫩既大髀又走晒出黎...
Brian對眼就望住我對大髀...又掃到落我對小腿...我對腳仔...眼定定咁望到實一實...塊面仲紅起上黎...

又幾可愛喎~只係俾對腳仔你望下...都望到面紅紅咁...

我再勾下勾下隻鞋仔...玩下玩下隻鞋仔...

Brian就含住隻膠羹...眼都唔眨咁望住我隻腳仔玩隻鞋仔...

我望一望塊玻璃餐檯...望一望落Brian條西褲...微微凸起左...

真係望我玩鞋都望到扯旗?
有家室既男人...望到其他女仔...都會咁易扯旗嘛?

唔...不過我又唔會抗拒Brian望我望到扯旗...而且仲覺得佢好可愛添~

因為Brian望我既眼神都唔算係好鹹濕~仲望到自己都有少少濕...

真係估唔到...見到Brian望自己望到扯旗而濕起上黎...

都真係好耐都無試過...

仲要係人夫…
或者就係因為係人夫...人夫都會因為自己既美色而扯旗...所以就更加興奮...

可以FF下人夫對自己有性興奮...咁即係會有搞野既衝動啦...

FF下可以同個人夫搞野...背住人地個老婆搞人地個老公...

真係FF下都濕到滴出水...

好耐都無試過...真係好耐都無試過Dry FF都可以咁濕...
一路俾Brian望我對腳仔...一路望住佢好似越扯越長...越扯越硬…我下面都越黎越濕...

或者就係因為...好耐都無試過新鮮感同刺激感...

又或者而家Brian對我有性趣都好有可能係因為長久缺乏刺激...並唔係出於愛...

難怪結左婚既男人咁易出事...

不過咁都幾好...都唔算得上係好衰~

至少都唔算得上係背叛左佢老婆~
就好似話男人結左婚,都會上這裏成人電影又或者上網搵J圖黎J~

J下咋嘛~又唔會放感情落D A片或者D J圖身上既~

女仔都係一樣架姐~

望住Mon裏面既BigBang都濕到一地都係水仲尖叫起上黎,都唔可以話係背叛男朋友架~

唔通我又真係可以瞓喺張床上任佢地輪住狂抽猛插咩?(有咁既機會仲唔立即寬衣解帶除淨條Bra帶咩~)

今晚出完

三句預告

[Day 04-不請自來] PART 05

Brian一路欣賞住我對美腿食飯~(美腿送飯?)

我又一邊踢下踢下隻腳仔...又時不時翹下對腳...又時不時玩下對鞋仔...一邊食飯...
已經將[Day 04-不請自來] PART 04 Upload上Facebook同紙言

上回講到詩琳問完Brian如果自己自動獻身,Brian又會唔會食左先講~
大家都靜左~
然後有個男同事叫左Brian出去~
Brian就叫詩琳等等佢~
詩琳見無聊,就用Brian部手機影左張美腿J圖~
等到Brian返黎既時候都有提提佢睇睇D相先~免得唔小心俾左張美腿J嚃?對仔女搞到人地家變~
詩琳返到埋位,諗下諗下又怕自己玩大左~
諗下係唔係應該同人地講返個Sorry呢~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

諗下諗下…又諗下諗下...

諗下係唔係過幾日應該要同Brian Say返句Sorry...

又應該邊一日Say好...

諗下諗下...諗下諗下...

「喂~」Doris企一企起身,探一探頭過黎叫一叫我,「咁我出去見客架喇~你自己食自己喇~記得今晚一齊上Cap Cup Cake班丫~」

原來都差唔多到放飯時間...
Brian
諗下諗下…又諗下諗下...

諗下係唔係過幾日應該要同Brian Say返句Sorry...

又應該邊一日Say好...

諗下諗下...諗下諗下...

「喂~」Doris企一企起身,探一探頭過黎叫一叫我,「咁我出去見客架喇~你自己食自己喇~記得今晚一齊上Cap Cup Cake班丫~」

原來都差唔多到放飯時間...

我又打差個CAP
一定係我成日睇CAPTV
Brian

好扯旗呀
早 愈睇飛揚個故愈諗自己返工點解無經歷過詩琳啲女女🙈

白夜行早
通常呢D囡囡都係突然出現

等收工中...
想識個女仔, 但係佢好COOL 可以點~

我響舊公司最盡都係唱K 時拖下手仔攬下

主動啲, 可能人哋都想識你呢

GOGOGO

Fd's fd add左fb 傾計中但好難約:o)

果下成班同事醉左先咁
唐僧都扯了🙈

報報
早 愈睇飛揚個故愈諗自己返工點解無經歷過詩琳啲女女🙈

白夜行早
通常呢D囡囡都係突然出現

等收工中...
想識個女仔, 但係佢好COOL 可以點~

我響舊公司最盡都係唱K 時拖下手仔攬下

主動啲, 可能人哋都想識你呢

GOGOGO

Fd's fd add左fb 傾計中但好難約:o)

果下成班同事醉左先咁

傾到岩話題先好試約出街
而家D女你一開聲都知你想點
唐僧都扯了🙈

唐僧都有J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞