【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(五)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike

你真係覺得會等得到咩

雖然好渺茫 但都寧缺毋濫
至少我係咁

就算等到佢喺你面前飛過 你都未必會留得住佢
青鳥就係咁

即使留唔住,亦都叫做曾經擁有。好似秒速五厘米咁

秒速五厘米真係丫
每次諗起月月對秒速五厘米最後嗰幕既睇法,我都只可以

佢有咩睇法

月月:「女主角係認得出,但因為一早已經放下,所以就離開。而男主角最後,亦都係心明需要放下,開始新既路。所以微微一笑,頭也不回地轉身離開。」
我唔要咁呀

人太執著,心暗無明呀

雖然真係冇可能話放低就放低
喂呀搞到我好期待Brian嘅答案
不過最後一定係詩琳用一句講笑輕輕帶過

詩琳收兵

如果收到一個有婦之夫做兵既話 呢個娘娘都真係幾勁

咁先正

收婦之夫做兵都算係前無古人黎掛

仲要係brain呢種老實型型男

你真係覺得會等得到咩

雖然好渺茫 但都寧缺毋濫
至少我係咁

就算等到佢喺你面前飛過 你都未必會留得住佢
青鳥就係咁

即使留唔住,亦都叫做曾經擁有。好似秒速五厘米咁

秒速五厘米真係丫
每次諗起月月對秒速五厘米最後嗰幕既睇法,我都只可以

佢有咩睇法

月月:「女主角係認得出,但因為一早已經放下,所以就離開。而男主角最後,亦都係心明需要放下,開始新既路。所以微微一笑,頭也不回地轉身離開。」
我唔要咁呀

人太執著,心暗無明呀

雖然真係冇可能話放低就放低

我會想係男主角最後既微笑 係無可奈何咁帶住佢喺心裏面走以後既路
係一種無奈認命既微笑

詩琳收兵

咁先正

正常女仔係唔會諗收呢D男人做兵
因為成功率近乎零
只有好似詩琳呢種女仔先會咁做

詩琳收兵

咁先正

因為成功率近乎零

無錯
Live 留名
可能係口𥚃說不
條鳩會很誠實

詩琳收兵

咁先正

因為成功率近乎零

無錯

詩琳係非一般女仔
Live 留名

天朗
可能係口𥚃說不
條鳩會很誠實

升旗致敬
上水先
上水先

有囡囡唔係要深潛咩
突然有感而發

呢個故,由仲同條女一齊到分手,由放唔低到慢慢接受,平日每晚都有啲寄託,固定上黎睇下故,分下神,多謝飛影
突然有感而發

呢個故,由仲同條女一齊到分手,由放唔低到慢慢接受,平日每晚都有啲寄託,固定上黎睇下故,分下神,多謝飛揚
上水先 又要過返自己一個嘅生活
好想快d返黎
突然有感而發

呢個故,由仲同條女一齊到分手,由放唔低到慢慢接受,平日每晚都有啲寄託,固定上黎睇下故,分下神,多謝飛影

白偉俊
唔使客氣
最緊要都係真真正正放開
(雖然我知係好難
突然有感而發

呢個故,由仲同條女一齊到分手,由放唔低到慢慢接受,平日每晚都有啲寄託,固定上黎睇下故,分下神,多謝飛揚

我都想好似風化影咁出名
好想快d返黎

你仲有我地嘛
分隔兩地係辛苦既 加油
好想快d返黎

你仲有我地嘛
分隔兩地係辛苦既 加油

連登有愛
Lm
是咁的 點解台灣六日都唔係好見有靚仔 台妹就多
好想快d返黎

你仲有我地嘛
分隔兩地係辛苦既 加油

連登有愛

大愛黎添
Lm

柚子妹妹
是咁的 點解台灣六日都唔係好見有靚仔 台妹就多

香港靚仔多D
台灣靚女多D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞