【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(五)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
「唉...我一見到嗰條死人石九公主任望住我個樣就知今次麻煩!我離遠行近佢咋嘛,就望到佢條運動褲慢慢凸起!我越行得近,佢就越凸得勁!當我行到埋佢面前,直頭隊晒出黎咁!」Doris皺一皺眉~

『哈哈哈~升旗迎接囉~』我忍唔住要恥笑一下Doris~

「喂丫!仲笑!都唔知幾咁侮辱呀!」Doris拍一拍我隻手仔~

『下?乜你會架咩?哈哈哈~』呢個笑話仲好笑~

一個淫娃竟然會感到侮辱~

人地侮辱你,唔係最好既讚美咩~
「喂丫!真係好慘架!」Doris再拍我隻手仔幾下~

『係係係~好慘~好慘~跟住呢?』我就扮晒戥佢可憐咁,等Doris可以繼續講落去~

「跟住佢咪帶左我入去間房仔道...間房又細又要無窗仲要係喺學校地下既一二角...無乜人會經過嗰隻呢...都唔知點解學校會有埋D咁既密室...」Doris又啜兩啖我杯碎朱古力咖啡星冰樂~

講開又講...又好似係喎...

唔知點解間間學校都好似有一兩間呢D咁既密室...
房仔細細...無窗...喺一二角...平時唔多人經過既地方...

佢地又會將呢D密室裝修成好似會客室咁...

有張茶几…有張二人梳化...有幾幅畫...

究竟呢D密室平時會用黎做乜?

唔會真係用黎見客咁簡單嘛?

會唔會有唔少都市傳說喺裏面呢?
「我入到去都知唔對路架喇~之前去嗰D小學丫~中學丫~見客唔係去電腦室就係去會議室~唔係電腦室同會議室,就係去呢D密室~仲要帶得我入去呢D密室傾既,都一定係D死人鹹濕教畜!」Doris嬲爆爆咁谷起塊面豬登~

係咯係咯…我之前都試過唔少次入呢D密室裏面同客傾野...

而帶得我入去呢D密室既...都係準備鹹濕我既死教畜...

岩架喇~岩架喇~無死錯人架喇~

教畜最識搵呢D密室丫~死角丫~去搞學生妹架啦~
「我一路講,條教畜就係望住我個胸!」Doris挺一挺起自己對豐乳~

『咁你大波丫嘛~容易對焦丫嘛~』唔好話條教畜丫~你咁樣挺一挺胸,在場所有雄性動物都望晒過黎啦~

你睇下入面沖緊咖啡嗰個靚仔~望到淨係識得拎住個杯,都唔記得撳掣沖D咖啡落黎~

對面班學生哥望晒過黎~仲要流晒口水咁~

斜對面個男人仲𥄫到俾佢身邊個女朋友扭耳仔添~
「容易對焦都要睇下俾邊個望架嘛~」Doris直接將對豐乳放到檯上~

呢個動作真係只有巨乳淫娃先做得到~

好似我呢D小饅頭真係點放都放唔到~

『跟住呢~跟住呢~』我就拎一拎返杯碎朱古力咖啡星冰樂飲一啖~

唔...Doris D口水好似怪怪地咁既...
「跟住我咪繼續講解囉...但條仆街教畜就開始對我摸手摸腳喇...」Doris谷起晒塊面豬登~嬲嬲豬咁~

『哦~跟住呢跟住呢~』我就一邊細啖細啖咁啜下啜下支飲管~

「初初都係摸下手仔...咁我都算啦...之後佢見我好似無乜反感咁...就摸下我對大髀...其實我好反感囉!」Doris皺晒眉咁~

『哦哦~跟住呢跟住呢~』扮乜野反感丫?你都不知幾鍾意俾人摸架啦~
「跟住佢就越黎越過份...仲攬住我條腰!」Doris一面委屈咁~

『哦哦哦~跟住呢跟住呢~』扮乜野委屈丫?你都不知幾鍾意俾人攬架啦~

「咁我見攬下都唔係好蝕...咁咪俾佢攬下囉...點知攬下攬下...攬到我差唔多要走...佢又唔俾我走...仲話自己硬晒...要我幫佢出埋野先!」Doris對眼都凸埋咁~

『哦哦哦哦~跟住呢跟住呢~』講到出口添喇?睇黎差唔多到戲肉喇喎~

今晚出完

三句預告

「又無套我就梗係唔想俾佢插入黎啦...所以我咪幫佢乳交囉...」Doris夾一夾對豐乳...件白色恤衫都差D俾佢迫爆~

Doris咁大波,玩乳交就岩晒啦~

「我跪喺條教畜面前除一除衫同個Bra啦...佢就除一除條運動褲...成條又黑又粗又長既巨棒就扯到直一直咁...」Doris面紅紅咁~
等文等剪毛中

點約個女仔睇五月天呢

我想睇 約我啦

買唔到飛

兩個約唔晒😂😂😂

直接問佢有冇興趣睇五月天

直接問佢有冇興趣同我睇五月天

我有興趣睇飛揚

千五蚊一個鐘任睇

Oliver
「容易對焦都要睇下俾邊個望架嘛~」Doris直接將對豐乳放到檯上~

『跟住呢~跟住呢~』我就拎一拎返杯碎朱古力咖啡星冰樂飲一啖~

溝埋咗教畜啲精
好攰好眼訓

瞓陣先囉

我都好想訓
樓上拆樓拆到我頭痛

好多野做 無得訓

做完早D訓
我今晚都想早D訓 早睡早起身體好 男女老少做得到

溝埋咗教畜啲精

好強既摩擦力

唔使錢就唔係雞
好攰好眼訓

瞓陣先囉

我都好想訓
樓上拆樓拆到我頭痛

好多野做 無得訓

做完早D訓

做唔完嘅都 唉
好攰好眼訓

瞓陣先囉

我都好想訓
樓上拆樓拆到我頭痛

好多野做 無得訓

做完早D訓

做唔完嘅都 唉

功課梗係抄 一係就唔交
好攰好眼訓

瞓陣先囉

我都好想訓
樓上拆樓拆到我頭痛

好多野做 無得訓

做完早D訓

做唔完嘅都 唉

功課梗係抄 一係就唔交

再唔係俾錢請人做

今晚出完

三句預告

「又無套我就梗係唔想俾佢插入黎啦...所以我咪幫佢乳交囉...」Doris夾一夾對豐乳...件白色恤衫都差D俾佢迫爆~

「我跪喺條教畜面前除一除衫同個Bra啦...佢就除一除條運動褲...成條又黑又粗又長既巨棒就扯到直一直咁...」Doris面紅紅咁~

乳交
好攰好眼訓

瞓陣先囉

我都好想訓
樓上拆樓拆到我頭痛

好多野做 無得訓

做完早D訓

做唔完嘅都 唉

功課梗係抄 一係就唔交

再唔係俾錢請人做

呢門生意有得諗

今晚出完

三句預告

乳交

大波先玩得到
等文等剪毛中

點約個女仔睇五月天呢

我想睇 約我啦

買唔到飛

飛要自己買架咩

唔識收兵都要識收皮
等文等剪毛中

點約個女仔睇五月天呢

我想睇 約我啦

買唔到飛

飛要自己買架咩

唔識收兵都要識收皮

你拎住心口嗰兩包金枕頭出去你海軍陸戰隊都收到返黎架喇
等文等剪毛中

點約個女仔睇五月天呢

我想睇 約我啦

買唔到飛

飛要自己買架咩

唔識收兵都要識收皮

你拎住心口嗰兩包金枕頭出去你海軍陸戰隊都收到返黎架喇

我都想有金枕頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞