【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(五)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
今次又有幾甜呢~就要睇下大家既口味~

不過本質都係一個愛情故事黎架~

希望大家會鍾意啦~

你地既支持,我既動力~

逢星期一至五,準時七點正有文出~

下面係Facebook同紙言既Link~想睇返之前既章節都可以入去睇架~

Facebook專頁
https://www.facebook.com/whirlingdancer

紙言
https://www.shikoto.com/article/111968/%E3%80%8A%E6%B8%AF%E5%A5%B3FF%E5%A6%84%E8%AA%8C%E3%80%8B.html

第一個Post 第1, 3, 5, 6, 8, 12, 13, 15, 17, 18, 21, 22, 25, 27, 28, 32, 34, 35, 37, 39頁有文
https://lihkg.com/thread/64493/page/1

第二個Post 第3, 5, 7, 9, 10, 14, 15, 16, 18, 20, 22, 24, 25, 27, 28, 30, 31, 32, 33, 34, 37, 39頁有文
https://lihkg.com/thread/97933/page/1

第三個Post 第2, 3, 5, 7, 8, 9, 11, 13, 17, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 27, 29, 31, 34, 37, 39頁有文
https://lihkg.com/thread/138290/page/1

第四個Post 第1, 3, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 25, 28, 36頁有文
https://lihkg.com/thread/179565/page/1

報報

上回講到詩琳同阿Ken食早餐~
阿Ken拎住部電話睇下睇下~
詩琳就黎個突擊檢查~
詩琳睇到好多J圖~條條女都大波長腿咁~
阿Ken話對呢D無性趣~只係對好似詩琳呢D妹妹仔先起到機~
詩琳問起阿Ken有無幫佢睇麵包機~
阿Ken話唔記得左~
詩琳就梗係覺得阿Ken無鬼用啦~
阿Ken就捉住詩琳隻腳仔一路玩~一路氹返詩琳~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

俾阿Ken捉住隻腳仔磨佢條巨棒黎食早餐...

『點丫~玩夠未丫?』

都磨左好耐...

「玩多陣添~玩多陣添~」

都令我擔心左好耐...

擔心阿Ken真係會磨到射...射晒落我腳板底...
射到成腳都係又要洗過真係好麻煩...

不過好彩既係,阿Ken最後都唔玩到射出黎~

我就快快手手食完個早餐去換衫啦~

我一走到埋去個衣櫃面前...

「黎黎黎~等我黎~」阿Ken就幫我打開個衣櫃,幫我揀衫~
『點丫~又想玩換衫公仔丫?』我就坐喺床邊,翹起對腳睇住阿Ken幫我揀乜野衫~

「唔係話想玩換衫公仔~你無聽過咩?女仔有男人幫佢換衫係最幸福架嘛~」阿Ken好細心咁揀下揀下...

『你又喺邊道睇埋D經典語錄丫?』成日話我地D女仔睇埋晒D港女語錄~你自己咪又係走去睇~

「喺邊道睇都唔係問題~最重要係講得岩丫嘛~」阿Ken拎左條黑色圓領雞翼袖連身短裙出黎...

仲要係絲質...
『嘩~著呢條返工丫?會唔會太過性感丫?』雖然話就話好涼快...好舒服姐...

之但係輕飄飄咁...又露咁多肉咁...會唔會唔係咁好呢?

「都唔算係好性感姐~」阿Ken摸下摸下我把秀髮...

『你唔怕我會俾人睇蝕咩~』我起一起身...攤開對手...企定定咁等阿Ken幫我除件白色大Tee~

「我女朋友靚先多人睇架嘛~」阿Ken幫我除一除件白色大Tee之後,就眼甘甘咁望住我對小饅頭~
『點丫~仲未望夠丫?』我擺下擺下個身~

「戴左Bra又另有一番風味~」阿Ken想伸手摸下摸我對戴左Bra既小饅頭~

『唔好啦~聽日先啦~聽日戴住Bra先俾你搞喇~而家快D幫我著返衫先~』我又扭下扭下咁~

講就咁講~

實際上我呢幾日都唔係咁想俾阿Ken搞...
可能不在狀態掛...

或者呢排都多野做掛...

唔知呢...總之就唔係咁想做啦...

最多咪幫佢打下J...俾佢摸下都可以既......

頂多幫佢含喇...

但插入黎就真係免了...
硬夾入真係唔好受...好似俾人強姦咁...

強姦…

『好痛...好痛丫!』

強姦...

『嗚...唔好...嗚嗚...求下你...嗚...唔好再...呀!放開我...呀...好痛...呀!嗚嗚...』

強姦…
「詩琳...詩琳~詩琳?」阿Ken摸一摸我面頰...

『下下下...係?』我傻下傻下咁...

「你無乜野丫嘛?突然呆晒咁既?」阿Ken打量一下我...

『我...我無...無無...』無野...無野...

「嗯~咁幫你著埋衫先~」阿Ken拎住條黑色圓領雞翼袖連身短裙...

『哦...好好...唔該…』我舉一舉起手...
阿Ken好細心咁幫我著上條黑色圓領雞翼袖連身短裙:「我女朋友真係好靚~」

『口花花~』我就無阿Ken咁好氣,去執好埋個手袋仔~

「我口花心不花架~」阿Ken行到去我身後,揭一揭起我條短裙仔...

『喂丫~』我撳一撳返低條短裙仔...

呢條短裙仔真係有D短...輕輕一揭就乜都睇到晒...
「怕咩羞姐~」阿Ken仲要踎一踎低...用部手機影一影我裙底...

又影下我對腳...影下我對小腿...影到上我大髀...又影入去我裙底...

來來回回咁...三百六十度咁影...

『喂丫~唔好影啦~你今日係唔係車我返工架?係就快D換衫啦~』我就一邊執好個手袋仔,一邊推阿Ken去換衫...

「係喇係喇~我著返件背心...著埋條短褲就行得啦~」阿Ken好快手咁著左件黑色背心加條黑色短褲...

『咁快D行啦~』我就拎埋個手袋仔行到門口~著埋對有小小踭既爧面鞋仔...

等阿Ken著埋對Vans就拖住佢出門~
“吼!吼~吼~吼~吼!”

坐住喺阿Ken架紅色Mini Cooper…

左穿右插咁...

係咁Cut線…

真係好唔放心...

總係覺得好似好危險咁...

尤其係尋日坐過Brian架車之後...

有比較之下...真係好鬼驚...
『喂…你揸車可唔可以揸得定D?』我忍唔住要出一出聲...

因為我真係有D驚...

「下?有幾唔定丫?我手車不嬲都好穩架喎~」阿Ken俾一俾油,又Cut一Cut線...

『咁都叫穩丫?』Brian嗰D就真係叫穩喇...『揸住架車仔細細既Mini Cooper都好似揸緊超跑咁...』

Chok下Chok下咁...又擺下擺下咁...

「咁先勁丫~揸Mini都可以揸到成架法拉利咁~」阿Ken仲要一面自信咁...

那來的自信...
阿Ken揸車揸到成個車手咁...都唔知有無命返到公司添...

返公司...係喎!

『喂~得閒幫我上網搵下D可愛小朋友相丫~我要黎做PPT架~』差D都唔記得...

「下?公司野都要我幫你做埋丫?」阿Ken好似唔係好願意咁...

『你今日放假丫嘛…』我冷眼望一望阿Ken...

「係姐...我又要幫你睇下麵包機...又要幫你搵相...」阿Ken好似勁委屈咁...
『唔係阻你好多時間姐...』做少少野都咁辛苦咁...

「好啦好啦...我幫你搵啦...」仲辛苦過擔泥咁...

又話男朋友有一億樣用處...

而家叫佢做少少野都牙痛咁既聲...

你話丫~我係唔係要碌青瓜好過丫~~~

今晚出完

三句預告

[Day 04-不請自來] PART 04

坐阿Ken架Mini Cooper好似坐緊Sebastian Vettel架法拉利咁...
已經將[Day 04-不請自來] PART 03 Upload上Facebook同紙言
Live
Live

屌,頭先瞓晏覺整爛左副眼鏡
新post留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞