【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(五)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike

今晚出完

三句預告

[Day 04-不請自來] PART 04

“吼!吼~吼~吼~吼!”

坐阿Ken架Mini Cooper好似坐緊Sebastian Vettel架法拉利咁...

我手車好定的
番2日炒散 散架

有錢收喎

有個小故事
見到個大約14-16歲既好pure好ture既女仔
後悔冇拎電話
好得意

係街?定係?

我番工 佢入黎
早晨
好開心

早晨

我出池了

係唔係嗰個女仔先

係…

咁咪好囉 守得雲開

今晚出完

三句預告

坐阿Ken架Mini Cooper好似坐緊Sebastian Vettel架法拉利咁...

我手車好定的

你手車真係定?
https://www.youtube.com/watch?v=DTk8Ib9WW40
番2日炒散 散架

有錢收喎

有個小故事
見到個大約14-16歲既好pure好ture既女仔
後悔冇拎電話
好得意

係街?定係?

我番工 佢入黎

可能仲有下次呢
早晨
好開心

早晨

我出池了

係唔係嗰個女仔先

係…

咁咪好囉 守得雲開

本身都打定輸數…冇諗過依家做左女朋友

早晨

我出池了

係唔係嗰個女仔先

係…

咁咪好囉 守得雲開

恭喜

早晨

我出池了

係唔係嗰個女仔先

係…

咁咪好囉 守得雲開

通常打定輸數就會出乎預料之外

早晨

我出池了

係唔係嗰個女仔先

係…

咁咪好囉 守得雲開

恭喜

幾時到你

我出池了

係唔係嗰個女仔先

係…

咁咪好囉 守得雲開

恭喜

幾時到你

對象都冇呀屌

我出池了

係唔係嗰個女仔先

係…

咁咪好囉 守得雲開

恭喜

幾時到你

對象都冇呀屌

緣份既野要黎擋都擋唔住架嘛

係…

咁咪好囉 守得雲開

恭喜

幾時到你

對象都冇呀屌

我等緊我既青鳥

係…

咁咪好囉 守得雲開

恭喜

幾時到你

對象都冇呀屌

我等緊我既青鳥

你真係覺得會等得到咩

恭喜

幾時到你

對象都冇呀屌

我等緊我既青鳥

你真係覺得會等得到咩

雖然好渺茫 但都寧缺毋濫
至少我係咁

恭喜

幾時到你

對象都冇呀屌

我等緊我既青鳥

你真係覺得會等得到咩

雖然好渺茫 但都寧缺毋濫
至少我係咁

就算等到佢喺你面前飛過 你都未必會留得住佢
青鳥就係咁

今晚出完

三句預告

我手車好定的

你手車真係定?
https://www.youtube.com/watch?v=DTk8Ib9WW40

梗係定啦

今晚出完

三句預告

我手車好定的

你手車真係定?

梗係定啦

個G力大到左搖右擺喎

今晚出完

三句預告

我手車好定的

你手車真係定?

梗係定啦

個G力大到左搖右擺喎

少事啦呢啲

今晚出完

三句預告

我手車好定的

你手車真係定?

梗係定啦

個G力大到左搖右擺喎

少事啦呢啲

對女仔黎講一D都唔少事

上回講到阿Ken就捉住詩琳隻腳仔一路玩~一路氹返詩琳~
詩琳好驚阿Ken會玩到射到佢一腳都係~
好彩到最後阿Ken都無玩到射出黎~
詩琳就想快快手手換衫返工~
阿Ken話想幫詩琳換衫~
詩琳恥笑阿Ken鍾意玩換衫公仔~
阿Ken就話女仔有男人幫佢換衫先幸福~
換完衫~阿Ken又偷影下詩琳裙底~之後就坐阿Ken架車返工~
有比較之下,詩琳覺得阿Ken手車唔及Brian咁定~
總係覺得好危險添~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

驚心動魄咁終於返到黎公司樓下...

“吼!吼~吼~吼...吼...”
『記得幫我睇下麵包機!仲有幫我搵D學生相丫!』落車之前都要提一提阿Ken...

好話唔好聽,提左都未必記得~唔提就一定死得~

「得喇得喇~放心啦~我會記得架喇~你返工都小心D喇~」阿Ken箍一箍住我條頸,錫一錫我塊面豬登...

『喂~你D口水丫!』我推一推開阿Ken,抹一抹面上D口水,『記得記得記得喇!拜~』

「得喇得喇得喇得喇~拜~」
唔知點解...女人直覺話俾我聽阿Ken返到去都係唔記得我講過D乜...繼續打機...繼續唔知為乜咁守住條中路...

點解有咁多男人鍾意守住條中路?

條中路又有乜咁特別?

唔守又係唔係會死?

守到又點呢?

真係唔知…

我淨係知條中路最重要...重要到連女朋友叫佢做乜都唔記得...
唉...真係唔明...

唔好以為搵個做消防員既男朋友就好有責任感...

我真係睇唔出阿Ken幾有責任感...

就係睇佢今朝唔戴套強行插入黎就知啦...

所以話同左阿Ken一齊之後,我都真係唔係咁信消防員...
真係求神拜佛都唔好遇上火警...

旨意阿Ken救既話,不如諗下點樣死法會比較舒服D~

唉~

我諗下諗下...諗諗下就返到上黎公司...

放一放好個手袋仔...開一開著部爛鬼電腦...等下等下...又睇下今日有乜野要做...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞