【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(五)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
又落乳, 唔想收工開遮呢~

岩岩做左個決定買左架錢7

有車就可以車震了
頭先去食飯都要開遮
點解無D學生妹唔帶遮可以俾我做下紳士遮下佢地呢

當年幻想過放學遮住女同學😭

點解我無遇到紳士肯遮下我 屌
係咪樣子問題

大雨到的士番屋企算 返到自己嗰邊都係會冇人遮 又濕
好想有靚仔遮

毒L或者怪叔叔有無得諗

有車就可以車震了
頭先去食飯都要開遮

係咪樣子問題

好想有靚仔遮

Between 去一轉旺角大把學生妹俾你遮

嗰D收錢架喎

有車就可以車震了
頭先去食飯都要開遮

係咪樣子問題

好想有靚仔遮

Between 去一轉旺角大把學生妹俾你遮

即刻買幾把遮沖落旺角

買雨褸啦

有車就可以車震了
頭先去食飯都要開遮

係咪樣子問題

之前想做類似既嘢,但驚俾人當狗公

有車就可以車震了
頭先去食飯都要開遮

係咪樣子問題

你的樣子如何

上回講到詩琳執好野放工Join Doris上Cupcake班~
但Doris話要遲D到~
詩琳就走去Starbucks坐下飲下咖啡等Doris~
等等下,有個叫Cyrus既男仔走黎撩詩琳喎~
詩琳見Cyrus咁細個,又扮晒GD咁,對佢無興趣~
但Cyrus就唔要面咁死舐詩琳~
詩琳只好兜口兜面同Cyrus講對佢無興趣啦~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

「Fine~」Cyrus扮晒無所謂咁起身行左去...

我望住GD咁既背影...

早六七年前既話...我或者會同你玩下既...

六七年前...差唔多係十八九歲...

『飲啦~』

嗰陣時既我...差唔多晚晚都走去飲野...
「喂~唔好賴皮喎~」

同ManYan一齊落老蘭飲野...

『係唔係男人黎架~飲幾杯就貓貓地咁~』

仲會同一班男人一齊飲...

「喂~唔好借醉亂摸喎~」

仲要係一大班岩岩先既男人一齊飲...
『點丫~俾你伸埋隻手入去好唔好丫?』

俾D連名都未知既男人摸下...

「喂~你岩岩先同佢打完茄輪就想嘴我丫?」

又會幾個女仔同幾個男仔攬攬錫錫…

『唔...嗯~啜啜...咁硬既?』摸下男人條J...

「嗄...超硬...你對波咁好摸...好難唔硬架喎...嗄...啜啜...」俾男人摸下對小饅頭...打下茄輪咁...
『乜我對波真係咁好摸咩?我下面仲好摸丫~啜...啜...』又擘開對髀...俾男人伸隻手入我條摟屌裙底...

「嗄...原來已經咁濕架喇?啜...成條底褲都濕晒...好想插丫...好想插丫...」幫男人拉低條褲鍊...拎條巨棒出黎...

『啜啜...戴返個套先...嗯~』幫男人戴套...

喺間房入面…無視其他男男女女...

『唔...唔...啊~』拉起條摟屌裙就騎上個男人大髀上...Un下Un下...

成條巨棒就插晒入我個淫洞裏面...
「嘩!好緊丫!嗄嗄…」男人捉住我條小蠻腰…

『好粗丫...唔...嗯~仲好長添丫...啊~入晒喇~入晒喇~』喺個大約三十幾歲既男人大脾上...Un下Un下...

係唔係成熟既男人特別粗...特別長?

唔止咁…仲好硬...好硬...

成間房入面…都係D三十幾歲既男人...
而女仔呢?個個都係好似我呢D廿歲都未夠既𡃁妹仔...

有D可能只係得十五六…真係查起牌上黎都幾麻煩...

不過我地會理得咁多咩?

唔會囉~

落得黎老蘭玩...邊會理得咁多...

性起上黎就可以騎住個岩岩識左無兩個鐘...連叫咩名都唔知既男人身上Un起上黎...
「嗄...嗄...對波真係好彈手丫...嗄...」一邊俾男人雙手伸晒入件衫裏面...隔住個Bra係咁搓...

『啊~啊~直接啦...直接搓啦...』我一邊Un下Un下...坐左喺個男人既大髀上Un下Un下...攬住佢條頸打下茄輪...

每插一下...都插得好入...好深...

「嗄...嗄...粒乳頭好細粒丫...嗄...啜...啜...」個男人拉一拉起我件衫...再拉一拉起我個Bra...搓起我對小饅頭...用口吸啜...吸啜我對乳頭...

我最敏感既乳頭...一對已經充晒血既乳頭...
『唔...嗯...啊~啊~呀呀~嗯~』我攬實男人個頭...壓佢個頭埋我對小饅頭道...

俾個男人玩我對最敏感既小饅頭...玩到我下面都濕晒...

淫水不斷由陰道流出...

磨擦住戴左套既巨棒...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”磨到不停發出“滋滋”淫聲...
「嗄...好正丫...你真係好正丫...嗄...啜...嗄...啜...」男人既巨棒喺我既陰道裏面變粗...變長...變硬...

『呀呀~啊~唔...嗯...嗯~呀呀~呀呀呀~』已經塞到滿滿...脹脹...

點解可以咁粗架...點解可以咁硬架...點解可以咁長架...

最重要既都係...唔似得D四十幾五十歲既阿叔...

條J又黑又軟咁...扯左都好似無扯咁...

夾硬插入黎...勁唔舒服...勁難受...

都係成熟男人好...都係成熟男人好...好過D阿叔多多聲!
『唔...嗯...嗯~呀呀~啊~呀呀~啊~呀呀呀~』我一路享受住俾成熟既男人用條鐵一樣咁硬既巨棒抽插...一路放聲淫叫...

或者係我叫得太過大聲太過淫...

房裏面既其他男人都行到過黎...

「係唔係真係咁正丫?」有隻男人大手就喺我隻左髀上摸下摸下...

「又等我試下~嘩~好滑喎~」又有另一隻男人大手喺我隻右髀上摸下摸下...

「我又摸下先~嘩!咁彈手既!」又有另一對男人大手從後搓起我對小饅頭...我既背脊仲感覺到有個龜隊下隊下...
「黎~試下口技得唔得先~」有個男人就企喺張梳化上...捉住我個頭...隊條巨棒入我個嘴仔道...

『唔!唔...嗯...嗯~呀呀~啜...啜...啊~啜~』我就一邊俾個男人用條巨棒抽插我濕潤既陰道...一邊俾唔知幾多個男人摸我對腳...一邊俾後面個男人搓住我對小饅頭用條巨棒磨我背脊...一邊幫個男人含...

同一時間…都唔知同緊幾多個男人搞緊...

唔知俾幾多個男人摸緊...

唔知含過幾多個男人條巨棒...
插插下...又俾人抱左起身...『啊!』俾另一條更粗更長更硬既巨棒插入我既陰道裏面...

呢個抽插幾下...又俾另一個攬住壓喺張梳化上...『啊!』又俾另一條更粗更長更硬既巨棒插入我既陰道裏面...

『呀呀~啜...啜...啊~啜~呀呀呀呀呀呀!』一邊迷迷糊糊咁俾人狂抽猛插...

我仲感覺到我對高踭鞋俾人除左出黎...捉住左我對腳...左邊一個舐我D腳趾...右邊一個舐我腳板底...

迷迷糊糊...一晚裏面...同一時間之下...俾唔同既男人淫慾我既軀體...
一晚裏面...究竟有幾多個男人因為我而射精?

我無去統計過~亦都真係唔知~

我只係知...有段時間真係好荒唐...

荒唐到...好多時仲會坐緊的士都仲要坐住喺個男人既大髀上面Un...

但而家唔好喇~

而家我呢個年紀...真係要乖乖地...修心養性架喇~

今晚出完

三句預告

[Day 04-不請自來] PART 06

「Sor丫Sor丫~等左好耐丫?」當我諗返起過往幾咁荒唐之時,面前出現Doris把淫聲...

『唔緊要唔緊要~都唔係等左好耐咋嘛~』而論而家邊個淫...一定係面前呢個淫娃Doris~
牛肺

有車就可以車震了
頭先去食飯都要開遮

係咪樣子問題

你的樣子如何

有車就可以車震了
頭先去食飯都要開遮

係咪樣子問題

你的樣子如何

其實外國好普遍 係香港人諗到😂😂
群p
已經將[Day 04-不請自來] PART 05 Upload上Facebook同紙言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞