【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(五)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike

報報早
各位早晨
各位早晨

早晨
各位早晨

早晨

天朗早晨
今日天朗氣清
各位早晨

早晨

天朗早晨
今日天朗氣清

早晨 準備深潛去旅行
各位早晨

早晨

天朗早晨
今日天朗氣清

早晨 準備深潛去旅行

玩得開心D呀
幫家姐湊仔 好攰
幫家姐湊仔 好攰

仔仔有幾大先
幫家姐湊仔 好攰

仔仔有幾大先

帶埋個仔出去玩
幫家姐湊仔 好攰

仔仔有幾大先

帶埋個仔出去玩

同D姐姐玩 識下女仔

上回講到詩琳坐阿Ken架Mini Cooper好似坐緊Sebastian Vettel架法拉利咁~
好唔安心咁返到黎公司~
詩琳提阿Ken記得幫佢睇麵包機同搵學生相之後就返上公司~
上到公司等部爛鬼電腦Load入個爛鬼Windows~
Load極都未Load到~
詩琳就拎住隻杯行去Pantry沖杯咖啡飲下~
沖下沖下~攪下攪下~Brian入左黎想問詩琳拎相喎~
咁大膽直接問詩琳拎J圖?
原來係因為仲恩同仲言覺得詩琳好靚~想可以成日見到詩琳~所以Brian就代對仔女問詩琳拎相~
詩琳睇在對可愛小朋友份上,就梗係無所謂啦~
詩琳影下影下,問起如果自己自動獻身,Brian又會唔會食左先講~
究竟Brian會點答呢?
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

唔知過左幾耐...

好似過左好耐...

我同Brian你眼望我眼咁...大家都無出過一句聲...

然後...

「Brian~‌你喺道丫?」有個男同事入左黎,「你叫我搞嗰樣呢,搞掂左喇~你過黎睇睇~」

「哦哦...好丫好丫...詩琳你...等等我...」Brian急急腳咁跟左個男同事出去...
我就拎住Brian部手機...仲拎住Brian部手機...

係咯…我做乜仲拎住Brian部手機丫?

我唔係已經自拍左好多張喇咩?

唔係應該可以俾返Brian架喇咩?

咁我咪唔使企喺道等Brian囉?

唉...只好怪我心虛啦~~~
我無無聊聊咁企左喺道一陣...

望下Brian部手機…Lock左解唔開...就只可以睇到岩岩自拍既相...

碌下碌下D相...望下相裏面既自己...

望下望下…又望下自己對腳...又撳個相機出黎對住自己對腳...

唔...

反正都有D無聊...不如...
我就望望出面有無人...望望有無人行緊過黎...

確保視線範圍內都無人行緊過黎之後,我就拍埋對腳仔...伸到直一直...拉一拉高條短裙仔...

拉高D...再拉高D...哎呀...唔覺意露左條白色Lace花紋底褲出黎添...

唔得唔得…唔可以咁暴露既...露底始㚵都唔係咁好...

放返少少...放返少少...岩岩好露唔到底...
我拎住Brian部手機對正自己對雪白粉嫩既修長美腿...

“咔嚓”

再喺個Mon道睇清楚靚唔靚~有無露到條底褲出黎~

確保夠晒完美~性感得黎又無走光~

Lock一Lock返部機~搞掂~
無無聊聊搵D野玩下...我諗都唔算太過份掛~

唔過份丫~唔過份丫~都係一對腳咋嘛~又唔係影裙底~又唔係影內衣褲~又唔係赤裸裸唔著衫~

D私影妹丫~內衣褲模丫~裸模丫都係咁俾人影架啦~

嗰D咪仲色情~

我呢張相都只係唯美姐~

唔算太過份既~
我拎住Brian部電話諗下諗下...又俾左唔少藉口自己...又過左一陣...

「Sorry…Sorry…要你喺道等我咁耐添...我...我以為會好快搞掂...所以先叫你喺道等等我...」Brian勁唔好意思咁跑返番入黎~

『唔緊要~唔緊要~我都想蛇下~嗱~俾返部電話你~影左唔少架~你睇下岩唔岩心水啦~我返去做野先喇~』我交一交返部電話俾Brian之後,就拎返起隻杯,行返埋位~

為左唔會無心之下搞到人地家變,都係同Brian單聲好~

希望佢真係醒醒目目自己睇下D相~唔好將對美腿J圖都俾埋佢對仔女啦~
我就返埋位做野~做野~再做野~

搵返上年既PPT黎改下改下~

又上下YouTube睇下條港女火雞姐發乜野癲~又睇下條八婆Ashly有幾淫~

真心唔明YouTube既生態環境係點忍樣~

好似火雞姐咁喺YouTube發下癲又有十幾萬個訂閱...Ashly咁既淫西仲要有成二十萬個訂閱添...
講起Ashly個淫西...個樣又假...對波又假...就係得個性格最真(傻西)...

如果D男人入去就係為左Dry睇佢個Body既話,走去這裏成人電影好過啦~

我無聊既時候都會上下這裏成人電影,聽下句“澳門首家線上賭場上線啦”~

老老實實睇下D AV女優玩下成人玩具都有娛樂性過睇條八婆Ashly玩毒L玩具啦~

可以玩到噴水喎~幾咁匪疑所思丫~自己真心未試過囉~
講下講下...講到我而家都想上去睇下...

不過返緊工...就唔係咁好既...

一陣俾D男同事見到...以為我係咁大食就唔係咁好啦...

尷尬架嘛~怕羞架嘛~

女仔係要有返D矜持既~

我都係上下淘寶睇下有乜野淘啦~
碌下碌下...睇下睇下...淘寶真係乜都有~

如果淘寶都無既話,咁就應該全宙宇都搵唔到~

衫褲裙鞋襪褸帽袋頸鏈手鏈腳鏈樣樣都有得賣~

買野都好方便~又會送上門~

最大問題都係...無錢!!!
好窮丫...真係好窮丫...

我由月頭呻窮呻到而家...

成日話問阿Ken救濟...但成日都唔記得問...

搞到而家想買野又唔捨得買...食野又無啖好食...

唔係喎…食野就話附近無乜高級餐廳俾我碌卡姐...

淘寶可以碌完叫阿Ken幫我找卡數架嘛…
係喎…點解我咁蠢而家先諗到呢?

好~唔好理咁多~開開心心淘左先講~

我就開開心心咁喺淘寶盡情咁淘~

而喺我淘緊寶既期間,我都有喺道諗Brian成朝都無再搵過我...係唔係玩大左呢?

無錯喇...我淘寶既其中一個原因就係唔想自己有太大既罪惡感...

但我又無辦法唔去諗...
我初初仲諗住佢會面懵懵咁走過黎問我係唔係唔小心影錯左張靚腳J圖俾佢~

又或者會走過黎好老實咁講:「Sorry丫...我睇到D唔應該睇既相...不過我Delete左架喇...」

但而家乜都唔係...

係佢唔好意思面對我?定係仲未睇到呢?

唔...我諗就唔係未睇到...

我諗...真係唔好意思面對我...

唔...睇黎...過幾日...真係要同Brian講返句...Sorry先得...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞