DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇人知A plus 係用咩機同埋波長?
同埋facial coupon 有冇咩條款?
WD 同你一半禮卷
https://t.me/LorraineYuuuu
要3日前剃
唔好覆到為咗嗰250蚊就叫人去wd好冇
追完post 想做full body+bikini
都係忐忑緊wd定a+
去左4次真心覺得唔錯
之前有問過佢哋用咩機
佢哋話機係Candela GentleLase Pro 波長 755nm 全線 24MM頭 或者 Thunder,Thunder係雙脈動,有1075同755波長
冇人講過覺得wd差
打邊位啱, 我以為你話會打正喺我哋粉紅色嘅乳頭位
加埋bikini兩間真係差唔多價
但如果住近觀塘可以去aplus
同埋睇fb好似遲啲aplus加價?
我都係見aplus就黎開觀塘同就黎加價即刻join full body
黎緊會去tst打左第一次先
不過永久保養方面我要再問清楚啲先,我見前面有絲打話做多四次先包永久保養

Btw想問下咁多位如果想下面白啲可以做啲咩treatment
唔該絲打
我知deven好sell呀,我本身有喺deven脫開,次次都sell我好耐
本身喺deven做開,wd嘅評價好過deven但deven平一千
有咩用?
係呀 問左做四次療程就永久
Refer有500現金劵
同埋包膠之前幾個post有 可以爬下文
WD 包膠

岩岩係WD打完全身,so far都ok ge
第一次上去join果陣脫左手
之後就約左大概兩個星期後的上下半身

上半身果次一上到去冇咩人,可以即入房
打面同加拿大打得仔細同密d
我加拿大d毛依家都有d一掹就甩
個治療師幾好人,幫我剃後頸同背的毛
會檢查d毛有冇剃乾淨
傾計會提到其他療程但唔多

下半身果次去到就因為多人就等左20分鐘度
轉左第二個治療師
我隻腳有d毛冇剃乾淨佢冇理
叫我下次剃乾淨d
不過打bikini 位幾仔細
o位我以為佢會主動問我同幫我剃/打
最尾都係我自己同佢講返先有做返
呢樣有少少扣分
全程冇sell過,可能因為太多客做到冇力sell

我Book都係平日所以下次時間都book到

希望WD可以keep住個quality 啦
唔好好似Cutis同Y記咁愈做愈霉
我之前追post都1516緊A plus同WD
但A Plus到後期淨係可以一年打兩次
好多人兩三年都未打清d毛
我係個毛孩怕A plus打唔晒d毛
同埋分3 part打有d麻煩
所以最尾都係簡左WD
但都係有d怕佢遲d會執笠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞