DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我覺得I位特別痛
唔知係咪I位d毛粗d?
有無人過20beauty 諗住過多個月整全身脫毛 有無人試過?效果得唔得?
佢d機係勁
好快脫剩2-3成

但d員工有問題
Sell到仆街
你係咁推唔再買野會hea做
同你講邊度邊度乾唔打得乜乜乜

明明打完都無野
on9閪員工
你做全身佢都會照sell爆你其他(facial之類
下 咁我去之前幾日查多d保濕都唔打得?比左錢無得打 咁你點解決?
我本身諗住join 20 聽完你講好似A+幾好 想join呢間 有無會員介紹優惠架? 同埋全身包唔包髮線?
訓係到都會向前漏? 脫左第一次未經歷到
我即時話
我想你幫我打埋(大脾位置
最後hea打,成個大脾只打4-5下!!
仲係度eeumum咁
屌佢老母臭閪20beauty所有員工都正臭閪食屎啦俾咗3皮嘢join full body
俾d咁嘅閪服務我
嘩..過分左
我個間一面大髀都打50下以上
我係打完晒先嚟sell我
都係問咗一句 我話唔使 佢就出去俾我換衫

不過真係第一次俾人sell 之前都未試過
希望快啲打完啦睇到絲打分享都驚
想問下點樣睇佢開幾多度黎打
中伏 脫個毛 比佢地sell 咗萬幾蚊facial 做咗一次laser 叫你做jet peel 問有無白到 做咗2、3次laser 又叫你加幾千upgrade facial 仲幫你影埋乜9相 話缺水 做都未做laser 又比咗另外facial 錢下次做 覺得自己好蠢
嘩好驚 我應該會join A+/ WD 仲未決定好
部大機有個mon顯示開幾多度
睇到佢Set機,或者脫完著返衫嗰陣望
試過治療師講埋打幾多度
佢好似冇特別再有會員介紹優惠, 我唔知叫唔叫包髪線喎!但係打全面嘅時候有打埋額頭囉
所以我比堅尼都唔脫清,留返小三角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞