DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
三角位有分V1 (姐係應該係straight line),V2 (中間位)
仲有V line
I 位
O 位

其實我仲想脫埋小腹,因爲肚臍位都有粗毛,著露腰衫好煩
好佩服佢哋可以將一個位斬開變咗咁多個細位
黎緊會去a+脫full bikini加o位,要自己剃左先v位都話剃到,但後d既io位剃唔到。。 係咪去到等佢幫我剃 點樣可以自己剃乾淨?
I同O如果真係剃唔到佢會幫手剃
真係剃唔到就剪短少少
坐櫈仔對住塊鏡剃 剃多幾次就好易
唔該絲打 如果每次都要佢地幫手剃會唔會嫌我煩,係咪個個都係咁?
O位要咩姿勢先剃到 唔就手又驚整損
真係剃唔到等佢地幫你搞啦 佢地都慣哂 同埋o位唔一定有毛
今日去aplus 佢地話開始收剃毛費(如果你無剃完先去嘅話),每part $100
平時係咪太多人去到先剃,逼佢地出招
好啦,唔該哂絲打!!
早幾日問過 佢話full back , back neck, anus唔收之外 其餘每part$100
不過如果full bikini 位剃唔乾淨 佢係咪都會幫手呢
呢到有位絲打之前介紹過嘅剃刀好用呀
我今日第一次剃下邊剃成個鐘都未搞掂
I位入少少好難剃得干淨
依家已經feel到吉吉地
我上個星期去,佢都有幫手剃i位最底嗰到,冇extra收錢
係🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️脫完一part 之後無理由脫到一半半咁
所以就會買埋脫
結果依家買成10 part

不過我上次去好似衛生有少少改善
同埋好似無等咁耐(可能因為我book 8pm. 佢地趕收工)
佢咁多衰嘢, 都應該少咗人幫襯啦
有冇人做過underarm pitera美白?係咁被sell
Hairless減緊價?見佢網站啲價錢平咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞