DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
真係唔好信佢哋呢啲垃圾顧問! 自己買果酸返去做平靚正
絲自己做過?邊到買呀?
我自己之前喺啲Online shop買咗milk peel, 好似要$1600, 但用咗成年都未用完,起碼用咗10幾次。平時用喺面度都OK 㗎, underarm , 妹妹位都有用,真係白淨啲㗎,我本身就冇嚴重嘅毛囊角化問題, 但我另一個朋友有佢都話OK
成個妹妹位你都做果酸?
邊度有得賣
+1
學生價好抵玩咁 有冇c打試過?
我打第二次已經完全唔拮...啲毛幼左好多同生得勁慢
三角同I位都冇左三成左右
打完第二次 三角位甩咗八成 但慢慢生緊出嚟 不過好短
I位屹立不倒 但生出嚟完全唔拮
我三角位做第一次既時候
D 毛隔咗一個星期就已經開始甩
好爽
不過I 位 O 位完全無反應
潛水會員上水包膠

月頭join咗A+全身
visa一次過pay晒,coupon佢冇主動俾我、我亦冇興趣要,因為我真係極度怕sell
雖然join得A+就係唔想被sell

第一次去做part1嗰時位治療師姐姐十分十分好
今日去做第一次part2...不過呢...

可能佢地最近太忙啦
我除咗基本對答同約下次都唔會再講多句
都俾前檯西面(第一次去俾錢都係好西)
今次個治療師姐姐都西西地,part2 背脊俾佢剃到有啲痛,btw持平講返打光都打得好足嘅

利申有好乖剃好晒full front先去
我想問有冇絲打脫完毛皮膚變得容易敏感左....
有定期搽lotion
想問你係tst家cwb做?
有無人係濕疹皮膚有做脫毛?
梗係唔係中間位啦附近啲位
Coupon 唔使拎㗎自動喺我哋嘅紀錄咭裏面。你去邊間鋪呀?西我面我會投訴。
佢哋忙等得耐我都會諒解嘅,佢哋起碼都主動話下個月開觀塘,到時應該唔會再要咁樣等。但係唔可以西我面囉
TST
我做咗3-4次 咩事都冇 我仲要冇加強保濕又冇敷mask
Btw我乾肌 平時唔會爆瘡
OIC,佢除咗喺簽約前提過會有之外
我去俾錢時櫃面完全冇再提or話我知有記錄咭呢樣嘢
謝謝你告訴我(不過都應該唔會用)

上面有回另一位,TST鋪

完全體諒佢地忙,所以都唔介意等,兩次放工時間去,眼見都好爆
但是前檯完全冇up咩觀塘開分店呢啲對白

呀仲有,第一次做完時出返去簽名,我以為佢會主動問我約唔約下次
企咗大概十幾秒佢冇理我,我主動問佢先「哦妳想book下次?」
心諗

由於由頭到尾都是同一個serve(係,明明前檯有幾位姐姐,都是中同一個),唔知係我戴晒口罩都被討厭定係點
第二次都係我主動問約時間,定佢地其實唔主動問係正常?

btw再次強調治療師姐姐是做很足的,希望之後一直都係啦唔想觀感變差
咩樣㗎, 有冇戴眼鏡? 我都有去尖沙咀, 因為有時我份工都要調舖頭所以尖沙咀銅鑼灣我都去過。講真佢哋前台就真係麻麻地,未至於冇禮貌不過就唔會係好親切。治療師就OK,有一兩個特別好添!
想問下你地脱全面脱幾多次先唔會再生
我脱咗4次啲唇毛都係冇少過
反而underarm脱咗3次啲毛已經好幼 生得好慢 有啲位仲已經唔生
我朋友都係咁講,per face 出名hard sell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞