DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
$2000一次係幾十年前嘅original price
咩料? 發生咩事?
如果係咁我會join a+, 因為你可以用頭嗰八次脫晒其他位執手尾. 之後保養先至淨係加錢做比堅尼. 都係加多$2000總數$12800, 平啲穩陣啲衛生啲又唔使煩驚比人well
去咗wd兩次
cwb好新淨
兩個治療師都幾nice
都叫我唔使買佢哋嘅剃刀
不過手腳啲毛好似無乜點甩
瘦嗰個好似冇sell得咁勁
A+ 都有咁平咩
無乜點甩姐係點? 打完好似無打咁?
係啊 我都係morebeau脫緊呢個 好抵
由以前知道有脫毛呢樣野就好想去脫upper lip 因為本身係毛孩 加上皮膚好白 所以面毛 唇毛好明顯
尤其唇毛 試下蚊試過蜜臘試下漂 都冇用 upper lip點都係青咗一忽 好似有鬚根咁 亦因爲呢樣野我對自己好冇信心 成日好驚長時間同人面對面傾計
追過po見大家都係推薦a plus同hairless 本身我想去a plus但見上面有絲打話hairless做緊upper lip免費體驗
所以想問下大家如果靜係脫upper lip
a plus做緊幾錢 因為上過佢個網好似壞咗 定應該去hairless?佢個免費體驗係永久既?雖然大公司但免費始終有啲擔心質素問題同會sell得好勁
細細個就去左dermes脫underarm 嗰陣好似成6000 蚊諗起都on9
j完po見a+唔錯 想脫full bikini有冇referral
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞