DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
真係咩
我真係好困擾 而家要每隔兩日用眉鉗蚊兩邊面毛
蚊完望落就好似黑頭咁
A PLUS 覆左我話而家唔接男客
有冇人知仲有邊間可以做 唔該哂大家
爬完文最後決定joinWD 有冇絲打refer?
唔該你先
呢間上過去問過感覺都幾差
佢話唔幫我做面
我都book咗下星期去wd,方唔方便refer埋我?
唔該哂
做緊more beau 。More beau 都係用gentlelase Pro LE 755nm ,佢哋啲員工係有專業證書嘅,個證書放咗喺顧客房到。啲冷凍劑係夠嘅。我係打full bikini ,開7度,都唔係好痛。
佢哋係有免費試打,試完先決定係咪係個到打
間野hard 唔hard sell?
佢都明碼實價放哂上網。因為我成身得返bikini 同手掌要打,我本身都係打算係個到打。佢見我underarm 已經脫哂,然後就推薦我做佢公司新package underarm + full bikini (V+I+O+臀部)=5000蚊。佢將underarm個part換咗打手指俾我。然後見我後生,就送埋手背俾我,費事我咁慘,手指冇毛,得手背有毛。
佢都有打電話嚟問我係試做定真係做。不過佢都係話試下做先。
Sell唔Sell,間間都sell㗎啦我覺得唔係好sell
如果佢係好sell你,你咪話係其他公司有脫個part,佢應該唔會點sell。
當然wd做full body 係平過more beau。more beau 細part 價錢都ok嘅。
感謝您
淨係under arm學生 有冇邊間抵玩又唔會sell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞