DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
WD係咪指Wiish Derma
whatsapp咨詢左但見到佢個回覆有部分簡體字
有啲卻步
你有道理喎! 真係賠了夫人又折兵! 最後又要join另一間咪即係嘥錢嘥時間仲要痛
最近去左A+ 脫underarm
我覺得其實唔算好痛
因為過程好快 一兩分鐘已經做完
同埋做個時佢會數一二三 等你有心理準備
認真問Tria有冇用? 你脫咗幾次後係明顯生慢咗定真係冇乜?
同埋你係用咩型號?
心思思想買 thanks
A+而家係8折定6折?係咪無左優惠
有冇絲有家用果酸推介underarm有雞皮粒粒 有join脫毛唔想再被sell
係啊
我之前覆都係錄音 感覺上係純正廣東話
佢好似係用手寫版唔識打字
Wd $9800全身 但唔包IO bikini
而家咪係咁叫你做peel and facial囉, 推多幾次就開始book唔到啦
咁A記無論邊一個plan最後都會可以做到永久保養, 起碼一定唔Sell, 衛生安全先啦!
我覺得照計冇理由佢哋特登幫你做差啲, 因為我聽啲姐姐講佢哋都唔想我哋啲毛生番要來做保養, 保養佢哋冇錢㗎嘛. 好似其他嗰啲希望我哋上去做保養因為有機會sell其他嘢, 但A記就冇呢樣嘢
利申:我自己就係A+脫毛,自己係滿意嘅。(話我係打手都冇辦法因為我真係冇嘢吖嘛!)
一直都有朋友在其他唔同嘅公司都有負評,暫時A記係得前台態度麻麻地呢樣嘢差啲,其他都真係幾好㗎!
WD都唔錯嘅評語都唔太差, 之前話衛生麻麻地不過再爬文都睇到佢哋應該改善咗但係我自己真係有啲驚佢會好似之前Yanis cutis 咁樣慢慢變質,所以最後先決定繼續join A咋
MEDILASE
全手永久 3萬蚊左右
bikini位永久 2萬左右
大家覺得點好吸引
做邊部機係做個時個條友決定?
Join咗個脫毛plan,做咗上唇,underarm 同Binnki位。佢想我join埋Binnki同underarm既CPS療程。大家覺得點?做唔做好,都唔知做完效果會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞