DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我想試下aquapeel 但佢冇得單次join
等你包膠
諗住join devo $344個promo
主要想脫v line
有無人知好唔好?
你冇十足定力,我勸你都係唔好上去
WD TST 定CWB好?
Cwb部機好過tst
Medxxxx 係隔4星期就可以里,毛髮生長週期係28日
佢唔會俾你脱
有冇絲打有毛囊倒生問題?
細細個貪玩成日用鉗抆毛
攪到對腳黑色一點點
之前脫過一間話係毛囊倒生
係咁Sell我買啲精華液打落隻腳度
所以想問下有冇絲打有同樣問題 同埋推介邊間脫+解決毛囊問題
我就係因為聽到佢地時安排得唔好,而放棄。好怕成日就咁俾左佢,而且wsapp 問佢地咁等法有咩保障消費者。答案係冇,唔等得就book下一次🤷🏽‍♀️
痴晒線既答案
咁$600係幾抵喎,可以段次計
我未join medxxxxx前都考慮過hairxxxxx,同1部機價錢係抵好多。
9850full bikini 係可以考慮下,
不過如果有唔係永久。6次Package 就好啦。
Medxxxx就有不過佢又話限新客囉
自己係屋企做果酸
買左20%果酸 做左5-6次 好似都無咩效果
20%係做面架,做手腳既話35%會好D
同埋要做好多好多次先有效
治療師照幫我脫喎
A plus價錢接受到嘅就去a plus啦
如果想留返啲毛緩衝,唔一定要脫晒
你預至少脫十次八次先會變白虎,都有一兩年時間慢慢考慮
但脫完幾次明顯幼咗同少咗毛,已經差好遠

要防止細菌入侵,係應該戴套同埋扑完野去廁所
如果要h就會員介紹優惠可以留tg,到時分番優惠卷!我自己做過20 bxxxxx既underarm,H記個冷凍真係完全唔痛,唔想做打手,因為真係少貴,我分期左一年,都要700幾一個月。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞