DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你地第一次打Bikini係幾多度?
我上個禮拜去Aplus第一次打係4度
都忍得到 之後就唔知了
比堅尼第一次係最痛之後啲毛已經幼咗反而冇咁痛
點解轉會去WD嘅 我仲揀緊Aplus定WD
我就喺m記打咗十幾次full bikini 都仲有成十幾廿條毛
可能因為i位唔係個個都打得咁仔細?剩低嗰啲真係好頑固
近期次次上去都被治療師話「咦你都脫咗好耐㗎喇喎」
聽日去A+ 脱full bikini 少期待又少驚會好痛
照直講 同樣價錢打少啲佢咪仲好
5度,好努力忍住唔碌黎碌去
想知同時打underarm加上唇 a+幾錢?
脫完bikini 嚟m好爽
有無得同佢講大概邊個位仲有毛髮生長
等佢重點出擊
Wd 全身價錢好吸引
A plus之前淨係join underarm 同上唇
Underarm $980永久 上唇即刻join埋好似會平啲
三年前即刻join埋上唇個價係$350x4 永久
而家可能有變 你問吓
近排上devon sell到仆街
求包膠
想脫全身,上次佢話8xxxx全身但我睇post推介wd,所以諗緊
呢幾日去左a+同yanis到脫毛,yanis竟然俾到驚喜我
A+ 係第一次去脫full bikini+o位,去到consult完就直接打得,成個過程好快,唔洗半個鐘 佢打之前有問我怕唔怕痛,我話唔怕,佢就話咁佢唔開冷凍俾我,因為部機本身都有凍風,我打4度,完全唔痛但我io位冇剃乾淨,佢幫我剃個陣有d粗暴,嚇親我,打左應該10分鐘都冇就完左,完全唔sell。
然後yanis我應該係2/3年前第一批客黎,個陣好多絲推薦,我就join左全面上唇全手全腳腋下,打左幾次開始拖光勁sell,遲到5分鐘就淨係俾你打全手or全腳,同埋個陣打全面俾佢burn左額頭有陰影呢排鼓起勇氣再去,因為腋下同腳都生返毛,去到好快有得打,佢第一句就話做咩你幾年都唔黎脫毛 呢次去我冇打臉,因為驚又burn驚喜係今次打得超足冇拖光同埋淨係一開頭問左我一句,打左咁多次都唔打埋手指手背既?我笑一笑佢就冇再sell,成程都好安靜咁打 幫我打個個好似叫regan,唔知有冇睇錯,本身預左俾佢sell,竟然冇真係好開心

但係臉唔知仲脫唔脫好,上唇join a+ $980定照係yanis打好?同埋想問脫bikini,大家會脫哂定留返個小三角?
我都覺得Yanis 最近好咗
上次打都無拖光
但係我覺得臉都係最好揾D 有信心保證既會比較好
我bikini 想三角位脫到幼身少少先留番小三角,IO 全脫

想問下你依家出番既毛多唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞