DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
好多謝咁多位絲打俾左咁多意見我,之前唔識脫毛又無經驗去左街站個啲細鋪打,痛到出曬冷汗
而且價錢貴好驚再中伏,所以真係好多謝咁多位絲打咁細心俾意見
thanks絲打
無咩反應係即係無敏感嗰啲?
咁我買返cps 唔該
係 咩都冇 少少吉吉地 所以我都唔知算唔算有效
有冇人做左全面,效果好唔好想做但係上網又見到人話做完爛面 (本身好易敏感 但有做唇毛冇事)
打左2次,無敏感無爆瘡,唔知係心理作用定點做完個晚照鏡皮膚係好左同滑左
(不過我本身無乜爆瘡,係有時m到先會谷2粒)
見到a+ ig話開分店 係觀塘
我都有打面,頭兩日覺得乾啲,之後又冇乜特別啦喎
我頭2次都無咩野 可能我塊面太乾
T位油啲反而無咩事
打完成個星期 兩邊面仲係紅哂一粒粒
其實係咪打低度數啲就好啲?
我見佢幫我打7度
我打完全面起碼有6年 係M記打
打既時候 冇爛過面
本身係塊面係好多暗粒/粉刺,易出油
打完真係冇生咁多粒粒
同埋覺得做deep clean 個陣d污糟野易左浮出黎
上妝係貼D
但係塊面呢幾年真係易敏感左好多
可能係年紀又大左 皮膚脆弱左
依家係易出油 又易敏感 但粒粒生少左
混合肌定油肌??
打咗一次全面冇敏感
不過打前一兩日有係咁敷保濕
正呀好近我, 可以LUNCH去打
舊客有冇得轉過去,定係做開邊間分店就邊間
我想打全面呀 但係見上面有絲話打完爛面
我原本係敏感肌
建唔建議打?同埋打邊間好?
我見medilase折左都成兩萬 好貴

有經驗既絲打覺得試唔試得過
(絲打入)千祈唔好陳敏之同coffee代言個間perfect medical
https://lih.kg/fdogeS
一分錢一分貨,平到咁一係勁sell一係hea做
我估有得轉過去嘅,即管WhatsApp問吓佢哋先
呢個價錢出full body 都得啦! 面一定要揀一間衛生乾淨嘅我就推介A+
Medilase 無咁好?
因為我見Aplus平一半
又無識人做過Aplus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞