DBP 係黑店 - 脫毛討論區15

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
但我已經分散join左
定係應該重新full body咁join一間
bikini都可以免費試?
你分別係邊度打左咩items?講黎大家幫你分析下
呢款a+用緊
啲生意人真係識計數連把剃刀都要賺錢
[member] 其實呢款要黎剃三角位都ok(但都係唔及眉刀好用),I位更加唔好剃。
Full Bikini用返類似剃眉嗰種會好好多
A+都係各一把咁用(上面呢把佢剃我underarm,眉刀剃full Bikini)[/member]
佢用呢把幫我剃full bikini
Yanis 全手全腳 勁拖光
Devon 手指手背 勁sell
dermes 唇 勁貴
Underarm係另外d美容院
其實上面d部位已經打左好耐 係腳仲好多毛
所以好掙扎緊
唔知有無必要統一join返個full body 就可以打埋其他部位 eg 全臉 肚 背
定係淨係join bikini位(唔打算full 應該i o 同修下v line位)
如果你要打埋面肚背加bikini
咁多位full body抵玩好多
下 佢分開兩把幫我剃bor
我cwb你tst?
呢隻係兩頭
有一邊係電動的但我唔係好識用
另一邊係5刀片比平時二三刀片果d剃得干淨
但我覺得吉列個5刀片好用又抵d
唔該哂等我都試下先
係啊 tst
上個月join咗Devon做 344 4 parts
一去到佢就sell我做jet peel
我堅持唔做 結果佢打得勁hea
做到一半俾佢說服咗加錢做jet peel
即時feel到佢剩底嘅part打得細心咗
但無理由以後每次上去都要額外買其他treatment先換到比較好嘅服務
嚟緊想脫埋手腳 y記好似好多負評但佢個學生優惠好吸引
大家覺得應該俾貴啲join其他定試咗y記先

利申:窮學生就快grad 想趕學生優惠尾班車
多謝回覆
去a plus打完,真係只打到bikini line,再落小小都冇打
睇來要join多間有得只係打大脾內側
我大脾內側都有一兩條,好少但好顯眼..諗住下次問佢可唔可以幫手打埋
本來想做脫毛
但發現我好似係需要做cps先改善到毛囊角化
背部係屋企自己又做唔到 有冇邊間推介 係單次收錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞