[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (2)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
如果你要開哂每個人既隱藏性格基本上一周目開到哂
重點係奶媽既其中一個性格解既任要預先搵個皇都既翼人去colony 6唔係就2周目見, 其他人就照跟攻略解支線就開到哂
搵到了,唔該曬巴打

行完條路地圖都冇show出嚟

岩岩打完17章先見到
就算2週目都要等到17章先解到
Future connected 啲ost 正到痴線
fusion jazz
https://www.youtube.com/watch?v=HIh0BPK_WjE
http://xenobladedata.web.fc2.com/index.html
QID197-202
2揀一任黎你到左17章應該miss左
補充Colony 6既QID 197-202
好似關於值民地6同性格嘅支線唔會miss 但係會去其他地方 因為我都係殺咗最終boss先解
查完攻略 好似"愛情"個性格會miss
我應該解唔到
身為一個勇者 技能一定要夠卑鄙無耻賤格 最好就全部技能都有debuff 仲要係背後出招
應該唔會 我心情都係爆機後最後一個解 你去海或者磷光個地圖睇下搵唔搵到佢 佢兩父女加入條件需要你殖民地等級平衡4定5 人口都要過100 之後老閪做殖民地6支線就有
記得睇下復興c6份表有咩材料執咗先
暫時玩到第二章 我中意2個戰鬥多d
想問下auto attack cancel係咪長用呢種打法出技
定係出技要等第3下攻擊先cancel?
有技就出
等第3下太耐
抽神劍抽比邊個好
除咗主角都可以抽 主角有朱雀力男就夠
因為故事關係
Rex比幾隻佢就得
其他比其他角色
遲啲有道具可以換
Npc同主角d樣爭咁遠 樣衰到好似另一個種族
求救,第六章個支線唔知點行到去打

縮+雀仔人+7
未remaster之前主角都係咁上下樣架喳
屌呢個我都搵咗勁耐最後開佢地圖條引導線跟住行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞