[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (2)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有樣野叫任豚卷
我知呀,我#571都有講
睇返xb2都係9萬幾,日本賣到依個數好好加啦
重點係海外銷量
點搞 覺得第二集好玩好多 第一集個戰鬥系統好似小左好多野咁 定係我未玩到佢解鎖啲新系統 暫時打左15 個鐘
我爆左機都係覺得二個系統節奏明快好多
一個系統去到後期無新野 由頭都尾都係注重玩配裝配技
但選擇就得好少
後日談我都放棄左無玩
好多角色都有補血喎
Week 1

• ⁠Xenoblade Chronicles 2 - 97.274
• ⁠Xenoblade Chronicles DE - 90.789
• ⁠Xenoblade Chronicles X - 88.544
• ⁠Xenoblade Chronicles - 79.163
• ⁠Xenoblade Chronicles 3D - 43.762
洞窟入面點爬上去攞火屬結晶?仲有湖入面有個倉庫要鎖匙先入到 邊度拎條匙?
巴打 我之前都問過一樣嘅問題

我諗要爆機後先入到
畫面係真心堅鳩,怕頂唔到爆機
wii u既銷量都賣到8萬幾
未到時候
有冇計卷或者數字?
原來係咁 仲以為我miss左啲咩唔該巴打
暫時玩到復興第6殖民地任務,戰鬥系統2好玩d,但1就忙好多,同更需要集中力(突如其來既B鍵)。

玩落就更驚訝2既進步,會讓人更期待第三集既出現
日本實體only
數位要等老任財報
快啲port上switch啦
整返靚啲人樣就得
d死老豆樣
明明同pso2 d人差唔多出到黎都可以差咁遠
有冇人玩緊二週目?
諗緊玩唔玩埋好
我通常2週目先慢慢探索 清支線 升爆啲人
玩緊,一開波有把最強劍(但都係跟你人物lv上升數值),爆機之後主角冇得set武器外觀都有得set,我將lv調返做1玩
其他b制唔難撳
每次出之前都會成個畫面慢左
冠名怪打完冇好似第2集有個墓係度
要reload先出返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞