[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (2)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
轉多咗次,見到地下有紅色霧為止

有冇人知依個巨神腳既限時任邊到接?印象之前路過但無行去救條女, 睇攻略話要去東南邊個瀑布但去左卡修哈帕瀑布個邊都唔見有條女係到
利申 而家第7章
戰鬥系統鍾意2多啲
想問下個絆,係咪隊3個先會升?冇份出場既會升唔到?

隻lv75 name怪守住,係咪代表要遲好多先可以完成呢個支線任?
剛過左,個方法好低能,先自己埋去隻boss 度進入戰鬥,然後一直向出面退,退到某個位會退出戰鬥,然後趁隻boss 行返原位時衝過去執野
唔駛架,又一個唔睇清楚教學嘅人
怪上面嘅圖示代表佢係聽聲打人,只要你慢慢行過去佢就唔會打你
我知,但佢name boss 黎,我試過好多次,係佢附近一郁就進入戰鬥了
其實我自己個人覺得係因為支線任真係太多 成日主線玩得一陣就有一大堆支線隔住
d支線又無乜太大特別 搞到節奏上唔平衡
所以宜家我都轉左方向 傾向主線優先
支線就睇報酬同近唔近傳送點
冠名怪支線任就打哂佢 打素材支線任既基本上都skip
咁會好翻少少 起碼每日個主線都有d推進無咁悶
終於打到第四章,係咪未入戲玉?無2代咁熱血

開始左10分鐘
啲ui friendly 左好多

想問嚟d收集既item有無話特定地方 or 時間先會出現?
因為我行圴成個9號地圖,都係執唔到嚟個蘿蔔.
Anti air battery 3 有
真係有,thx
比材料6號好撚絕望
唔會 慢慢行係唔會理你,我一take過咗
可唔可以幾粒低級珠合成高級珠?
唔得既話我賣晒d 一級珠 唔好晒位
搵到了thanks,一見雷雨即刻去做返某個任返黎搵唔返個位
玩過1代既反而會屌2太歡樂
機神界先係序章囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞