K-hiphop 討論區 (15) - 終於唔駛等一年先1001

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我諗應該唔會退 我Facebook問咗係主辦到留言啲人叫我報海關同報警
Owen
del咗ig?
我退到票, 但係已經係舊年11月嘅事, email去support@universe.com有個叫Candace好快覆我
我12月頭問過佢冇應我 之後佢哋俾咗個email係專for退錢我send過2次都冇人理 我係facebook問過主辦佢淨係send張圖俾我

沾光岀remix
btw haon幾時岀歌
咁可能係因為我比你早問佢所以好順攤咁俾我退咗, 後來主辦同Universe佢哋出問題結果搞成咁..
haon仲搞緊佢隻正規, 未知幾時出
Changmo同paul blanco岀左新album
咁突然嘅
真?又有合作 之前都無咩預告 佢地兩個真係好夾
其實佢哋兩個把聲都幾似
之前有首歌 我完全分唔到邊個係邊part
真係突發
佢幾時覆你架?
我都分唔清
有時如果無睇到首歌featuring有paul blanco份的話
我會以為成首歌都係changmo佢自己一個唱
好難認咩
不過個album 其實都唔係首首歌都有一齊唱 似係2條友既album合埋一齊
果然係一齊GANG
我要聽耐d先分到
唔係好識形容啲聲把聲成熟啲就係paul blanco
唔知你有合唔知yankie係邊個
佢同double k把聲都好撚似
仲有以前我聽過幾首kim seungmin既歌以為係beenzino
我都分唔清
有時如果無睇到首歌featuring有paul blanco份的話
我會以為成首歌都係changmo佢自己一個唱
好難認咩
我要聽耐d先分到
唔係好識形容啲聲把聲成熟啲就係paul blanco
唔知你知唔知yankie係邊個
佢同double k把聲都好撚似
仲有以前我聽過幾首kim seungmin既歌以為係beenzino
펀치넬로 (punchnello) - 우리 (Feat. 미노이) Official MV Teaser 01

https://www.youtube.com/watch?v=0zau6nwVx2k
미노이好正
Doyi
melon就有分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞