K-hiphop 討論區 (15) - 終於唔駛等一年先1001

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
好大眾面
想買cjamm既album 用g market 個運費貴到 差唔多貴過件貨
헤이즈 (Heize) - 너의 이름은 (Feat. ASH ISLAND)

https://www.youtube.com/watch?v=OI4HhjrxwKg
JM 仲差邊個未出事
concept嚟啫
osshun gum同goretoxx
覺得超駕同醉駕差好遠 出黎道個歉基本啦
俾起其他成員既經歷 佢呢個算bb級
突然loop返ph1 同ash island首歌
ash island 真係越聽越有feel 唔出歌真係浪費晒
今次sik-k album 既producer係boycold, gxxd同way ched
way ched以前都有兩首歌係得sik-k好似
另外兩個唔意外
btw原來已經11號
rnb ting 好正

有啲意外way ched有成3首
雖然呢排sik-k都係同gxxd出多(但黎黎去去都係個啲....)
又冇gr份
Mv好撚正sik-k果然係岩bad boy style
一邊睇一邊奶芒
好鍾意gxxd既水印好過way ched好多 不過gxxd 九成都係啲情歌feel既beat
leellamarz同panda gomm既album終於要出了 13號
Can I come in?
係 配埋佢自己既beat特別有feel
想講琴日先知原來呢句野係代表佢
平時成日聽個啲歌都有呢句 但一路都唔知係佢黎
成日聽開COOGIE
signature sound 大多數producer都會有
聽晒sik-k全部歌都無感覺係咪我問題
呢堆歌扔落以前既album應該唔會分得清邊首係以前邊首係而家
https://www.youtube.com/watch?v=44U3_18pbBs

하이어뮤직(H1GHR MUSIC) - 깡 Official Remix, GIDDY UP (LIVE) / pH-1의 SOUL FOOD (EP.1)
woodie gochild仲喺到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞