K-hiphop 討論區 (15) - 終於唔駛等一年先1001

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

錦快又出
老是常出現既rapper終於老是常出現了
11號出

不過對sik-k真係無咩興趣可能到咗11號都唔記得咗佢
又係呢啲feat
想聽有featuring嘅歌
sik-k大部份既歌通常都係crush呀the quiett呀aomg嗰啲最特別都係得dpr live
Sik-k出三次碟都未等到一次haon / woodie出碟
好似無上年岀現得咁密
而家先係開始
睇完最新一集good girl, youngji真係癡撚線 真係無諗過佢可以進化成咁

下集有ravi 仲有孝琳 又係腥風血雨既一戰
https://www.youtube.com/watch?v=U_IBqleJRns
GOOD GIRL [4회/풀버전] 이영지 - 나는 이영지 @ 첫 번째 퀘스트 2R 200604 EP.4

真係好撚癲
我鐘意giri個performance多啲
未睇 係咪仲有ab6ix
酒駕果個應該都有份表演 會唔會剪到1999
睇預告好似得4條友 唔記得係咪
無人俾人馬賽克 係咪無份參加呀佢?
真係睇取向啦呢一場 HYPER VS 抒情
我是李英智呢句真係好撚洗腦
因為GIRIBOY本身係唱舊歌 所以無都唔出奇

咁睇仲有5個人 不過岩岩搵到個新聞話會剪走佢

【《GOOD GIRL》方面表示會對林煐岷個人鏡頭進行編輯】5日,Mnet《GOOD GIRL》相關人士表示:「節目在林煐岷酒駕事件之前已錄制完畢。節目將以對決的形式進行,因此計劃在不會對其他藝人造成損害的前提下將他的個人鏡頭進行編輯。」

在4日播出的《GOOD GIRL》的最後一期中,公開了成員們的第二個任務對決對手Ravi、OH MY GIRL的Yooa、AB6IX、孝琳。但是在播出之前,林煐岷酒後駕車引起非議的事實被公開後,對沒有編輯他的分量的批評開始高漲。
後製好忙
https://youtu.be/925-kFzbISo

Golden參加voice korea
boA一開始都認唔到佢,聽到係gsoul先知
好地地改乜名無晒特別
https://www.youtube.com/watch?v=ijOL5v2q0Cs

저스디스 (JUSTHIS) - That Ain’t Real
Good girl下集係咪wasabi對hyolyn
不過想睇ailee對hyolyn多啲
Wasabi單野依家搞成點好多字睇唔明
咩事
無follow, too long don't read
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞