K-hiphop 討論區 (15) - 終於唔駛等一年先1001

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
但我又有喎

Btw呢兩首都係呢張ablum入面我最鐘意既
呢兩首個live簡直正到痴線
Mnet係咪又做假
G.Soul攞Voice of Korea冠軍
唔係話佢唱歌唔好聽
只係覺得有唔少參賽者比佢表現更出色
你嗰個聽歌app係咪Spotify? (利申: 未用過)
唔知有咩聽歌app可以離線聽
我都勁鍾意有時會專登去YouTube J佢啲live嚟睇
係啊
因為感覺上Spotify 方便過apple少少
俾年費就可以好多歌都一次歌dl 唔使逐首俾

洪源fan
感覺上睇live佢係好過音源
我都唔係好明本身好似cut左幾集已經好怪...
但佢間公司冇咩可能會幫佢造假
有一排聽開嘅歌係Apple music下架
最後轉左會去Spotify
Aomg而家CJ E&M有份
Mnet係CJ E&M嘅channel
自己諗
贏左都好似冇咩用咁 都冇人睇
Gsoul谷唔起啦,練咗十幾年啲live都咁普通,吹大咗
https://www.youtube.com/watch?v=jthsYfXnd9U
트웰브(twlv) - California & 트월킹 (LIVE) / RAPHOUSE ON AIR (EP.45)
除咗佢之前首FIRE WATER同埋feat zico首anti之外 對佢任何歌都無乜記憶
fire water
You好撚好聽wor
聽返playlist先發現有幾首勁鍾意既歌都係佢feat
https://www.youtube.com/watch?v=KRA_z4OzOds
Swoosh Flow - CHANGMO 繁中歌詞
翻譯武漢肺炎
個音聽落都好似係武漢
邊到
睇返歌詞係corona
https://www.youtube.com/watch?v=gqH_PpHXa0Q
소금(sogumm) - 무슨 바람이 불었나 & Dance! (LIVE) / RAPHOUSE ON AIR (EP.45)
zico件衫幾可愛 但又係得大碼 韓國係咪無細中碼
韓國d衫好多衣長起碼7x cm
都唔知整咁大jm9
人地普遍骨格大 撐得起件衫
epik high叫Leehi唔好去Aomg
有冇人有睇首爾鄉巴佬
頭兩集有Simon d 做嘉賓
去左釜山介紹景點,3d仲去返佢以前練rap既地方
好睇又感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞