K-hiphop 討論區 (15) - 終於唔駛等一年先1001

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Crush首毒撚歌到而家都未有得聽
咪係
哭撚左
應該又要等幾日 damn
我睇個song list 嘅時候以為佢係release 翻soundcloud d 歌不過改左個名 doon 點知得首갈증 好鐘意dream perfect 啊屌 想係spotify stream啊
除左OST
Spotify冇Crush轉左公司之後出啲歌
成個Pnation 都冇上spotify
唯有靠自己上網down落spotify啦如果有會員
岩岩聽raphouse on air 嘉賓係bewhy同simba zawadi
Q話知道simba zawadi 以前同孝恩有合作過mixtape
然後問佢最近聯唔聯絡到孝恩
我覺得因為佢d歌都幾好聽
所以都接受到佢含住野咁rap
笑死真。失蹤人口
連老板都搵佢唔到
一開頭都對呢個人無咩好感 唔知點解可以同到咁多比較出名既人合作
聽下聽下發覺越黎越正
https://www.youtube.com/watch?v=LcmCqtWEYcc
尤其呢首For me - GI$T (Feat .Skinny Brown) 仲有以前同ash island嗰首
我見啲韓仔著得幾好睇
本身個設計都幾靚 個漸變色 第1 2件都正
除左左上個件其他都靚 係著得出街個隻
For me依首我都有聽

我想當初係睇高等rapper先識佢
一直都仲聽緊下面依首歌 覺得佢依個stage表現得都唔錯

https://youtu.be/rzgYPIiqKSU
佢唱hook係特別有魅力黏黏地
[EXO燦烈&世勳參與MOON新曲《1 Billion Views》Featuring,Gaeko製作]19日,據Marketnews獨家報道,燦烈和世勳最近完成了MOON新專輯主打曲《1 Billion Views》的Featuring錄音。兩人還和MOON一起出演了《1 Billion Views》的MV。該曲將於7月13日發行。

該曲是由Dynamic Duo成員Gaeko製作的歌曲。此前,他曾製作過世勳和燦烈於2019年7月發行的迷你專輯《What a life》。

沾光?
遲啲歌一出 youtube 留言應該9成5都係exo粉喺到打j
依家先醒起moon都係半個sm
但點會搵佢地兩個
sehun chanyeol bring me here

啲粉絲好中意打呢啲句子
諗起燦烈前嗰排先同leehi changmo合作完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞