K-hiphop 討論區 (15) - 終於唔駛等一年先1001

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
你地咁都識第一次聽
之前佢有出過首sorry I am not in mood
同埋拍咗段cover唱jvcki 既歌

最緊要係佢係bradystreet女朋友
doyi係指FEAT條友定係MV條友?
doyi我有一次無意中喺spotify聽過佢既歌 一聽就中咗毒 好似搵到寶藏咁
我屌!!!我記得cover jvcki嗰首啦 原來就係佢而家先留意到youtube channel名
原來係佢
睇過jvcki個條片
完全認唔到
頂我岩岩睇
Meenoi 同 doyilee 兩個人黎架喎?
笑死我都係咁諗 R晒頭
4月中
https://www.youtube.com/watch?v=_kKvyuV-m3M
[FULL ALBUM] 창모 (CHANGMO) X 폴블랑코 (Paul Blanco) - BIPOLAR 앨범 전곡듣기

最鑣意第1首PAUL BLANCO唱得好有味道
佢真係r&b裡面算係underrated黎但實力算係勁top嗰批至少top3
https://www.youtube.com/watch?v=_kKvyuV-m3M
[FULL ALBUM] 창모 (CHANGMO) X 폴블랑코 (Paul Blanco) - BIPOLAR 앨범 전곡듣기

最鍾意第1首PAUL BLANCO唱得好有味道
佢真係r&b裡面算係underrated黎但實力算係勁top嗰批至少top3
Mv個女仔唔係佢黎
Doyi佢係有爆牙
佢自己有講過係jvcki狂飯
所以之前出個首sorry I am not in mood
聽落有啲位好似jvcki既感覺
話說佢地係咪打錯人名?
我見nello tag既唔係doyi黎架喎
個女仔係叫meenoi
teaser 名都係feat meenoi
我比較想知你喺邊到見到有doyi
屌 原來係我柒咗
啲韓文睇錯咗

Sorry係我唔岩
이도이 李島怡
미노이 nello新歌feat個女仔
頭先係街 冇仔細睇
係我唔岩

好撚想去
好柒啊
俾我潛幾日水 冷靜一下
正想咁講
이도이 doyi lee 係唱rap
미노이 meenoi 係 solo r&b, 好cute
兩個啲歌都一樣好聽

其實呢首歌有咩典故 係關綜藝事
入面條女跳舞條片做乜鳩得閒睇吓原版先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞