Hotel del luna德魯納酒店 (19)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
我睇過吓倚天屠龍記 呢位女主角雖然靚 但和李知恩一比

感覺已大大不及李知恩

韓國女星 暫時找不到能比得上李知恩的
我。。。。
全都要
係我咖
你地唔洗爭

一朵滿月花
我覺得你又誇咗少少嘅客觀講就算我係iu fans都咁話 韓國唔少女星係靚過iu 你睇下金泰希 孫藝珍 韓孝珠 宋慧喬 韓佳人嗰堆真係靚 加埋有氣質
不過綜合晒所有嘢 iu真係我最欣賞嘅韓國藝人 唔係講樣嘅 仲有性格 人美心善 唱歌好聽有才華 對工作人員有義氣 所以人緣好 對fans又好 應承咗fans嘅嘢一定會記得 仲去俾驚喜人
你下下世

佢係形象好,人善心美呢方面好出色
唔係其他藝人唔好,而係IU更加出色
對上幾年佢前前後後捐左幾百萬港幣出去
對fans又好,出國會買零食比接機fans
仲會偷襲fans event貼地既巨星
轉公司又要求全IU team member轉
好佩服佢
純個人感覺唧

但宋慧喬 孫藝珍呢D 都知知地 但我又唔係話好鐘意

的確 唔知點解係特別鐘意李知恩 可能真係和套劇有關

連OST , background music 都鐘意埋
小小離題,我信大家d品味想問下重有咩韓劇係值得睇
喺依到問一定係重溫德魯納
或者我的大叔
去fans高中畢業禮真係好羨慕 人哋fans meeting話希望iu嚟畢業典禮 點知佢私底下聯絡學校瞞住個fans嚟咗 連嗰屆全體畢業生 同埋老師都有禮物收 這些機會
屌 緊係Iu我以前成日j Iu 但睇完套戲 覺得iu好靚好神聖突然唔想j佢
唔係正 係好撚正
但係你個名
睇曬,好正,IU 好撚正
BTW, 點解有人問LINK 同咩繁體中字
VIU 個APP 咪有曬全套,有繁體中字,廣東話or 原聲
都係既 因為我極速睇完我的大叔
同感

鐘意李知恩的清純仙女形象
請回答吧系列 或者鬼怪都ok都係講生死觀 命運選擇嗰啲
但淫蕩起嚟射10次都得
有無D開心D

個結局唔sad

咪咁呀! 你不要褻瀆仙女
我的大叔好難極速睇哂
劇情好dark 成套劇冇笑過
我啱啱睇到允熙同東勳講對唔住個到
我睇完viu 播完de Luna 即刻睇大叔..
支持iu
好想睇佢地最後點 睇睇下就睇完
我係viu 播完就重溫韓版,再睇我的大叔
睇到對唔住個part其實都睇到好後啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞