Hotel del luna德魯納酒店 (19)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
我係睇劇先識李知恩咋

之前我根本都唔知佢邊位
thqthq
第二三張邊集?
應該係韓版15集
掉左個樽比金俊賢之後決定下世一齊做刀削麵同泡菜
打錯,金秀賢
講我愛你個集
so gfable + wife able
呢啲都有得cut出嚟
有料呀
之前已經有share過
仲有呷醋合集
宜家聽返d ost就諗起IU
我唔記得左 sor
+1
聽番佢d歌,其實歌重正
IU本職係歌手呀嘛
我以前對iu嘅印象停留咗係good day/you&i嘅國民妹妹 同埋翻唱囍帖街 但嗰陣都未入坑
呢到好多人係因為德魯納先入坑
我就係成功既例子

未睇之前都知iu唱歌
一睇社長就知佢係iu
跟著就迷了
當recap
有無金書生版gif
Viv版 26集
係因為套劇入面

李知恩真係太靚
岩岩諗左個問題
其實諗一諗, 今世星仔未必遇番月, 佢都唔會孤獨終老

因為有個重要隱瞞人物無出現過, 而我覺得佢係關鍵
古代星仔遇上古代小月, 緣慳一面, 而星既說話最終引領月找尋令亡魂安心的地方-圓月客棧
其實大家有冇諗過一個問題
古代星情歸何處? 古代星仔只係某一日救左古代小月, 然後大家各自走自己既路, 總不會等古代小月, 何況佢地當時咁細個
所以個人估計古代星其實有他的情人, 而我相信古代星同古代月無緣, 那麼真命天女另有其人.
而今世好有機會, 星月無緣, 而能夠解開星既心結和星走下去既人, 就是這個隱藏人物(希望真係有這個隱藏人物)

仲有古代374究竟係乜角色, 佢同咁多個主角配角有緣, 公主延宇星月都識(仲爭清明, 就幾乎主線角色全部都識), 而且仲同星係死黨. 佢係古代既角色, 應該非一般架喎
假設古代星唔係孤獨終老(好大機會)
有個隱藏人物同古代星長相廝守
那麼古代星先遇上古代月, 但緣慳一面

而今世星月相遇, 但都無結果
今世星月無緣
如同古代, 之後星才遇上真命天女
而我相信月既離去雖然令星好傷心, 但真命天女始終才是和星最後係一齊

話我仆街都咁講, 我希望我既想法係正確, 都好過星孤獨終老
除非古代星係孤獨終老
唔係我相信存在著同古代星仔係一齊既真命天女
古代同現代一樣, 星先遇上月, 但緣慳一面, 無結果的
所以之後星會遇上真命天女
無咗張滿月 換返一個李知恩

咁就唔會蝕底

神應咁做 先公道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞