Hotel del luna德魯納酒店 (19)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
同IU錫
我地星仔咁健康,實有反應
麻姑神有能力改變記憶,鑄造新身份呢D野點會有難度,佢整到全世界都識張滿月都得啦
難忘刀子咀豆腐心既IU
滿月
金書生走左之後個幕
我都喊得好勁
有無face swap app可以試下
可能會0違和感
呢d做女友老婆一流
做唔做老婆就後話啦
首先
我覺得三個走得最sad係金書生
因為佢係第一個走,死神都有祝福
同埋佢杯tears同希望滿月由冷冰冰變成溫暖個封信
同感,佢係第一個走
仲有因為金書生個喜感同佢走果一刻反差太大
平時個個人都笑下佢,估唔到佢係鬱鬱而終,而佢最後釋懷後即走
真係登佢開心同時,又好唔捨得

房務經理同P.O.因為條線鋪左好耐
又有金書生開左個頭
反而唔係喊得好勁
我最sad係初戀line
星仔自己係巴士站喊到收唔到聲我都喊到七彩
佢條線半集就完左
突然要走,PO同客房長都有鋪過下呀
走我都覺得無咩,仲想笑鳩佢點解唔著書生衫
著套白西裝扮晒嘢咁

點知杯感謝tears
喊到收唔到聲
個幕完全feel到星仔既憂慮同壓抑
成個月都冇消息,仲要平時喺人面前扮到無野
一見到充滿回憶既金俊賢相就爆喊
我以為社長對金書生走冇乜feel 剩係對望咗一下 有種在心中嘅感覺 盡在不言中
點知之後社長睇完封住一喊 我都忍唔到 覺得好sad
衣個真啊....但無睇真係走寶
金書生係陪社長最耐既staff
感情一定好深
而且社長最清楚金書生,成日講佢係鶴腦
就連房務經理同池賢重都唔知金書生故事(可能佢冇講)
大家仲未釋懷
我好似釋懷左 好似
已經睇緊第二套劇
但仲係好掛住德魯納
睇緊我的大叔,但真係比唔上德魯納
睇埋先講 我覺得劇情係贏 del luna
巴打識貨啊我都係咁話 睇完我的大叔真心治癒咗 始終近現實 同埋iu演技大爆發 對佢另眼相看 平時覺得偶像靠樣冇乜演技
德魯納就虛幻啲 劇情其實係有啲普通 係包裝得好 表達手法 編劇伏筆同埋有服裝加乘
Del Luna 劇種有趣好吸引到人,iu又靚到傻左,反而無咁多人識欣賞大叔 好可惜
不過頭幾集真係睇到個人小小depressed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞