Hotel del luna德魯納酒店 (19)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
仲有比酒店三人組夾計趕佢走 呃佢去13號房 呢個具經理真係慘
仲要拍手 fighting 都唔預佢
善良的男人 我都好似棄左
佢做錯啲乜
人生就係不斷被拋棄
雖然佢之後會有錢同長壽
不過係咁既環境下成長
無變痴線佬已經係神蹟
所以神會報答佢
就今世見番滿月啦
仲要單挑, 有加持的薛志源, 拎番支髮髻
幫滿月搵晒公主, 延宇, 清明出黎
佢食左咁多死貓, 所以麻姑神對佢都無乜好怨
相信我, 今世就同滿月相遇, 這是神的報答
其實星仔都有好處

神比埋地址佢, 隨時可以搵神幫手, 呢個待遇已經無乜人有
仲有, 可以同IU有情緣, 付出小小代價者, 比著你制唔制先? 清明, 延宇點努力都係得個吉
巴打真係好堅持今世
佩服你既毅力

今世下世都係happy ending
神總會報答星仔既
好唔想咁快完
星仔好欺
連鬼都可以欺負佢
agger
今世同來世有咩分別
都係happy ending就得
已經完了幾日
柔弱的具燦星
俾人bully 慘到仆街
同意
無左當初嘅記憶就已經唔係果回事
因為佢好善良
個角色real慘 其實好多嘢唔關佢事
會一邊喊一邊好堅持咁睇
其實我怕會越睇越唔開心咁啫 冇話唔睇 但應該唔係最近
其實佢地一齊既記憶, 好多都唔係好野

今世/下世係一齊, 淨係甜蜜仲好啦
睇到14集
其實都係延宇提議青明做背叛者保滿月,而令青明被誤會1300年 最後換到既只有簡單放下兩句

不過有一點唔係幾明
點解青明會帶劍入房?
佢一早知滿月會喺到?如果唔知滿月喺到,咁把劍用黎殺公主/自殺?
有1300年前相遇同德魯納嘅記憶先會更珍惜同更愛對方,因為1300年嘅緣分佢地都知唔好難得。
我估
佢見到自己手下比人殺晒,帶黎傍身

佢應承左延宇作為叛徒活下去
佢亦放唔低滿月,照計唔係自殺好時機
未見到妹妹活得好好 又點捨得自殺
其實係
有時真係越難越愛
不過又咁諗
今世既痛苦,種下來生既收成
呢個來生既姻緣
就係靠呢1300年既緣
先得以延續落去
後世可能仲有無限既輪迴可以比佢地相愛
終於追到live
我琴日先追完結局,今日先追完18/19別post

我又唔執著滿月有無記憶
今世見到已經好好,燦星一定會好努力製造番啲回憶出黎
更何況睇番美羅延宇,唔使理前世,今世已經sweet到漏油
佢地來世再見都唔係差,因為盧經理都話你入得黎del luna做,就唔可以塵世黎標準黎睇事物

其實我知道佢地來世今世情緣未斷已經好欣慰
有啲情緣係駐定永遠都無可能開花結果,果啲更加sad
你追左19個po?

Btw agger
我都覺得釋懷既
當知道佢地總會有好結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞