不如就用上黃下黑旗啦

1302 回覆
3849 Like 226 Dislike
前你老母車 香港無就無啦支那柒毛p狗
我一分一秒時間都係咁寶貴 就算要用都唔係用係你呢啲支那人身上
支那豬收撚皮啦
LOL估唔到連登真係被滲透得咁犀利可以成10個支那人睇成蝗語
將我哋香港同班死黑鬼睇齊?
Ching打縮寫好型好想學你 實好多女埋身
女就唔撚使 我taken 但起碼我唔會似你呢類唔識睇英文嘅支那人 人打英文縮寫你當支語辦
班戇鳩柒毛係以為澳紐仲係英國殖民地嘅級數
即使真係非獨立嘅領地 英國都係極尊重人哋自主權 例如bvi/channel island嗰類
historical heritage識唔識
澳紐照樣大一大張米字旗掛左上角
香港屬於香港 但照樣可以用米字旗同皇冠
唔該唔好忽視英國對香港帶嚟嘅貢獻 同佢哋至少為香港拖咗廿年時間嘅事實
算啦你唔知咩叫historical heritage同你講都嘥鳩氣
入盎格魯共榮圈嘅前提就係要獨立唔獨立根本無可能入到
我親英歸根究底都係因為我撐獨立 獨立後一定要盡快搵西方保護國認頭 否則勉強打得過第一波都打唔過第二波
詳情睇車臣grozny
thz bro
無人好似你咁有水晶球
立法嗰陣無人知過渡唔到
同要求英國1842年研發核彈嘅邏輯一樣
佢推咗咪親手拆毀為直通車而作嘅努力
其實入盎格魯共榮圈係同獨立毫無衝突反而獨立一定係入圈嘅必要前設條件
如果唔獨立係一定無可能入到
所以我其實都係撐獨立
盎格魯共榮圈只不過係攞嚟保障獨立 要攞佢嗰個北約共同防衛軍事安全網
[拋磚] 呢個點睇 歷史based design 左至右順時序
藍色代表開埠到九七英治
黑色代表港共黑暗歲月
黃色代表光復
其實我覺得可以繼續用洋紫荊代表香港 純粹唔用抽氣扇
佢係照推新九組喎
將英國擺到高過香港,乜居心
黑/深藍 = 速龍
深綠 = 防暴
藍=藍衫狗
要內部清洗咗班一邊揸BC準備著草,一邊踩黃黑旗,吹奏港英,反對獨立嘅偽手足先
三色都靚
不如好似西班牙咁三色,藍白藍
講到清洗你就一定係支那柒毛內應當成場運動主調都係和而不同嘅時候你就終於露咗底喇p牌狗
廢中返現代好嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞