某程度上,BNO平權係幫左中共

561 回覆
1308 Like 528 Dislike
我呢啲窮撚有bno都走唔到啦,講到尾冇啲家底既都唔洗諗
武肺前係,武肺後英國民意開始醒

連登一向錯曬風向,英國點日落都好,香港問題上都係重要持分者,必須engage。
我地唔係要拉攏政府班奶共狗(例如Dominic Rabb),而係要拉攏英國民意啊。英國係民主國家,民意最重要。英國民意決定stand with Hong Kong/Boycott China,BJ以至成個政府都無得唔跟。宜家武肺英國死左就快十萬人,正是推動報仇民意好機會

另外要借助美國向英國施壓,因為美國有動機(報武肺之仇)同拳頭,加英國有理由(聯合聲明),兩個加埋先容易嚮香港問題做野
無bno 走閪咩
有BNO 唔代表有錢走架
more

利申:蝗
同意
bno平權之後走既一定係平時讚到中國天上有地下無 實際就送晒d仔女去外國既藍絲廢佬
後生果班真係唔係話走就走要諗好多野
去外國玩一回事 長住又係另一回事
唔到最後一刻都唔會離開香港
利申:未續bno
樓都賣埋 準備走
溝個揸外國passport肥婆
你毒撚幫你唔到
相信人性
蝗都好似有... 只要本身有你個名 btw屌你
平權?平你老母個閪咩
拎BNO主要原因係唔想出外旅行拎住塊廁板比人當支那人咋
屌 咁都分化,惡撚過教育局你可以答繼續留喺度抗爭,係咪連呢題都無討論空間?
去同東歐仔搶飯碗
點解紐西蘭好悶、好靜,加拿大起碼落美國方便
一講到呢個話題 人性盡現
唔係架,我寧願去英國唐人街洗大餅
我揸bno
轉左bc

我可以玩串個party
照抗爭
代價細左

有咩事揾英領幫
你點樣肯定人地無出
未發生嘅事又咁肯定人地過左海就神仙
利申有bno非30歲打後,同身邊有嘅人都唔係次次涼冷氣
梁天琦都武漢出世
希望唔係層主一廂情願

利申:從來唔睇好英國佬
去美國做黑市居民好過揸BNO 住英國
海外都有可以做既事
諗下孫中山係日本同檀香山做過咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞