某程度上,BNO平權係幫左中共

561 回覆
1308 Like 528 Dislike
葡萄牙真係幾好,肯對殖民統治過嘅人民負責任
1. 同意
2. 基本同意
3. 但俾得你就係預左你過去,根本唔洗包機接都大把人過去
好認真而家23條殺到埋身,你上網講民主自由隨時拉你坐幾年監,咁都唔走??真正嘅攬炒同焦土就係要搞到依個地方變成寸草不生,就算佢keep到個地方,所有有價值嘅嘢都冇晒,咁先至係真正嘅成功攬炒

唔通好似猶太人當年咁死都要留係德國,比納粹德軍送入集中營毒氣室慢慢搞死做烈士先至叫做對得住呢個地方??
但呢度有1300+人選擇左繼續抗爭

(不過應該都係9up)
老老實實我會馬上走,人生匆匆幾十年,香港人又要用幾十年去同依個邪惡政權抗爭,換來嘅可能係幾十年冤獄甚至係死亡,香港年輕一代值得咁樣去送頭咩??咁送死就對得住自己家人同下一代??

就算移左民去到外地,都可以用其他方式支援香港,延續國際線精神

利申:雖然在香港長大,但在英國讀U覺得自己嘅視野唔同咗好多,之前已經一直想係英國生活,亦唔再留戀依一個充滿悲傷同憤恨嘅香港
BNO平權有助香港建立海外屬地 黃色經濟圈全球化
https://lih.kg/2034495
你要有本屍骸先有得申請返
已封鎖會員 - 上海仔
已封鎖會員 - 上海仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞