某程度上,BNO平權係幫左中共

561 回覆
1308 Like 528 Dislike
老豆老母果本有你名你先有權拎
利申成功例子
又分化 悶唔悶呀 拉
咁都要等武肺穩定先
過到去英國訓天橋底咩
英國本地年青人都出走英國啦
我小學先大陸落黎,無BNO
比97前出世既申請bno啦
我比較想去new Zealand
我係咁諗,BNO平權拎咗BC會唔會抗爭得放啲...
話曬一日係香港身份唔多唔少都會有顧慮
打仗唔係幻想出來就得
正解
大陸仔 走啦
繼續反抗,搬走錢同老幼我驚西咩

連登一向錯曬風向,英國點日落都好,香港問題上都係重要持分者,必須engage。
我地唔係要拉攏政府班奶共狗(例如Dominic Rabb),而係要拉攏英國民意啊。英國係民主國家,民意最重要。英國民意決定stand with Hong Kong/Boycott China,BJ以至成個政府都無得唔跟。宜家武肺英國死左就快十萬人,正是推動報仇民意好機會

另外要借助美國向英國施壓,因為美國有動機(報武肺之仇)同拳頭,加英國有理由(聯合聲明),兩個加埋先容易嚮香港問題做野
BNO 走乜尻? 去到英國半年又要返一返黎啦wor, 唔同BC
有bno去到都要生存到先得架大佬
有好過冇 講完
有 仲冇包袱
其實真係任你解讀

因為可以解讀做,當有BNO 平權,有左後路,就更放膽衝,有咩事咪番英國
有 唔係再堅定啲咩

班bno窮撚連洗碗都冇得做
我地BNO平權係幫埋BNO後代爭取繼承英籍同取得居英權

連登一向錯曬風向,英國點日落都好,香港問題上都係重要持分者,必須engage。
我地唔係要拉攏政府班奶共狗(例如Dominic Rabb),而係要拉攏英國民意啊。英國係民主國家,民意最重要。英國民意決定stand with Hong Kong/Boycott China,BJ以至成個政府都無得唔跟。宜家武肺英國死左就快十萬人,正是推動報仇民意好機會

另外要借助美國向英國施壓,因為美國有動機(報武肺之仇)同拳頭,加英國有理由(聯合聲明),兩個加埋先容易嚮香港問題做野
係,因為有退路
所以根本任人解讀
有BNO嘅咪走
冇個啲咪奮力反抗
反正最後都係死
why not both?
如果BNO平權,一下子有過百萬人攞晒錢離開香港,支爆又行近一步啦…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞