某程度上,BNO平權係幫左中共

561 回覆
1308 Like 528 Dislike
台灣啲軍火得啖笑,最關鍵係美帝
咪即係而家最支持中國同香港政府嗰班[美加港人]一樣囉。
宜家係問緊假設性問題

啱呀,我都唔會奢望英國佬會救香港
要反抗嘅話你去到邊都係一樣,要走嘅話冇bno都會諗住走
我喺Hamburg時識得一個英文好流利嘅Lebanese,佢喺祖家教書去到德國倒垃圾。
真係笑死
爭取左啲乜咁把炮呀
問題係無BNO平權嘅話,好多人根本無資格走
咪就係,竟然好多兒登仔話去到搵唔到食所以唔走宜家係講緊走難呀,去到做掃街都要啦
咁你又講回流

回流係返黎搵銀咋

有能力走嘅已經堅定著草,無能力走嘅BNO holder如果平左權會點?
印尼就不如唔好去
所以唔存在幫唔幫中共
點解唔存在如果真係令一部份人因而選擇放棄抗爭嘅話,客觀效果真係幫左中共,呢班反動份子去曬海外,香港 = 人滾地留
同意。不過唔會道德譴責呢班人,人之常情
到而家都仲有人開緊依啲POST... ...有時間諗下RETWEET多幾個咩POST好過啦。仲有甚麼識有BNO嘅人一次遊行都冇去過 HE/SHE DON'T CARE ABOUT THIS. 咁我都識有BNO但會去遊行;又識聲稱黃,冇BNO、遊行又唔去,僅食個黃店,咁個啲又點計?年輕人,諗下自己做到乜仲好啦,或者去其他POST討論啲有意義嘅嘢,例如BNO膠點向日落帝國追1C2S依筆債之類
有 bno , 但冇諗住走 , 要走我想可以同班細路一齊走
係就快啦
[文長慎入]中共已經「哂冷」,香港人選擇下注還是下跪?
https://lih.kg/2029861
你不如諗清楚再講唔明你邏輯
BNO 好方便海外建立東印度喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞