梁君彥強行剪布 郭榮鏗主持一職已被DQ

561 回覆
617 Like 87 Dislike
反正都夾硬嚟,泛民唔使客氣啦,咪繼續夾硬做主席
傻啦。

4年後又會同你講進攻㗎啦,選咗先算
真係好撚on9
幾樣一齊做唔得既
大會主席可以欽點所有內會主席?邊個俾權佢?
想嬴輿論戰一定要夠理性
大家加油
人地有武力先可以夾硬嚟
泛民憑咩
憑白頭佬?
屌你老母白頭佬
其實用下個腦唔會死嘅
人地笑35+唔係叫你唔好選35+翻嚟,係叫你諗定之後點樣行落去諗定應對啫
難得而家選前做埋出嚟比你睇點樣佢玩曬,咁係咪唔應該將全部希望放落去35+,好似區選完咗就無咗目標但又改變唔到狀況咁?

老實我都唔睇好你班港豬,講執政意志連對家十分一都無,人地真係幾下流都肯做,為之後要做嘅事鋪定路,演練定

呢邊一直無強烈嘅執政/革命意志,講到尾只係想還完同維持喺成個系統表明上水崩壞前一刻個狀況然後繼續過以前嘅生活

就係目標同動機嚟講,個意志強烈程度已經無得比。
呢邊講句唔敢殺狗又比人圍住吠,嗰邊廂班毅進仔社會垃圾有超強翻盤心態,為成為土皇帝或者特權階級而博曬老命

對家計劃定點樣長治奴隸式統治你地又要做住個門面嘅計畫,抗爭者仲停係見步行步,一個小小目標都當係最終爆機條件,盲目all in落去(區選/35+垃圾會) 而無諗長遠

最慘大多數人都仲停係你呢種階段,毫無頭緒、無strategic嘅諗法同vision,又唔會反省自己問題去改善,點贏? 成班on9仲講緊制裁係神兵利器咁已經知你地好打極有限。文武皆殆,百戰不勝
向英國宣傳 Lord Pannick 已被中共滲透,要佢一身蟻
無用既話泰搏QUIT左未呀
唔洗選啦,70個委任咪得囉
92條話無指明既野先可以主席決定
出生係個投票=好大件事既國家
以為投個票好辛苦掛
一堆冇出現過的user名開d post都係體育台,飲食台,娛樂台的人 一句35+冇用 我投票洗幾分鍾時間 有冇用我就投左喇 咁佢究竟有咩想做 功能組別除時班友都冇份選
班撚樣最想個個坐撚晒係屋企睇住共狗一國一制依樣無用嗰樣無用但係永遠無提議 垃圾黎
人地派保安枱走哂泛民
憑啲咩夾硬做主席
出去打輿論戰啦各位 唔好留係到啦
冇記錯美國國務卿好似仲等緊支共開埋個會審視人權狀況再交畀trump點對付支共
可唔可以要求泛民議員聯署畀美國國務卿,請求佢審視宜家立法會同垃圾辦干預立法會?
反正宜家班保共黨都自己定規矩嚟玩,要破局一定係搵美國override佢哋
又問咗邊個顧問?
[政治計算]對家㨂哩一個時間公布大口狗欽點,就係想搶去民間記者會既曝光率,轉移監警會報告
https://lih.kg/2017271
你講哂啲真嘢出嚟
根本第一次無理DQ參選人(唔係當選 係參選)
嘅時候 依個議會就已經無撚用
啲人唔明
個時成日話要選入去拎資源
又plan b 又乜又柒
搞到梁游畀政府DQ完仲要追數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞