梁君彥強行剪布 郭榮鏗主持一職已被DQ

561 回覆
617 Like 87 Dislike
都係果句啦,咁依個飛機杯同唔同爭,要做出力先用到定比佢keep 住輕鬆玩

都係果個問題,要你投票係咪好難,要付出咩代價?
起身-> 排隊 -> 投票。 完! 好難

講真係咪真係一啲用都冇,冇人講得死嫁喎,而且都係4年做一次啫,咁你都要咁堅持唔做?依樣就咁堅持
原來今時今日保皇有35席係因為有人白票因為我地唔配票ok呀

得嘅啦唔好屌票 你自己做自己野
去返之前有個連登仔post要晒唔同選區嘅選民選擇配票 投死連登仔講講人應該都可以盡取到

加油 拿講明先我無叫人白票
打橫來屌你
「警世」認清事實, 五毛同港共PR已全面進場, 專推咸濕八掛post上熱門
https://lih.kg/2017099
點解你會覺得我唔支持投票
愈冇用嘅嘢愈多人做,就愈證明佢有幾冇用
盡公民責任又講成抗爭
成地
其實都不符規程
合法手段都冇
你真係傻鳩黎 ...
過咗都成一年
大家仲想合法抗爭
冇所謂,大家大把青春
傻鳩先信香港有救
其實幾日前話李慧琼可以用「主席」名義開會批哂D法案起
選唔選呢個主席意義已經唔大
乜鳩呀屌 自己留言自己覆?

你要屌熱狗自己去佢個page屌啦 關我撚事咩

我個留言叫你做35plus你又留言話熱狗搞到你無35plus

咁我理性同你分析 你地票源唔同 你咁擔心人地做乜?

然後如果你做唔到35plus原來係關熱狗事?咁會好大獲嘅啵。如果係因為咁,熱狗搞到香港無35plus無民主真心我同你一齊日日狙擊佢地,直至立會投票投到有35plus有普選我地贏為止!
司法覆核
push
調下調下又四年,又可以重新調整
「黃絲」同路人呀香港搞成咁真係共業黎
你一句戇鳩代表乜呢?
解釋下啦好冇冇人知你講乜緊㗎
白兵:坐定定乜都唔使做,美國自然會救你
唉⋯⋯你講呢啲事實係唔係分化撚?
點解唔收聲幫手同保皇鬥註冊多工會贏呢場選舉呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞