梁君彥強行剪布 郭榮鏗主持一職已被DQ

561 回覆
617 Like 87 Dislike
人治社會,佢話咩就咩
換本土派入議會至少可以令依家名存實亡嘅議會戰線帶嚟新氣象同新希望
點都好過比飯民霸住個位繼續做軟弱無力嘅所謂抗爭
佢咪又係講返嗰句「主席嘅裁決係不容辯論」
無建議你就入厠所打飛機算啦
人地起碼有個建議
你?垃圾嚟咋
老實講句
就算當初佢有做主席
你估依家港共唔會發茅咩
一樣搵幾十個保安夾走你唔畀你開會
只不過佢哋嘅行為會再肉酸小小咁解
咁事實拖咗7個月啵而家邊到有沉迷?

已經講過街頭、國際、議會,缺一不可

點解仲咁多人一見到以上戰線失利,或者冇好大成效就出嚟吹風放棄.....35+冇用.......

而家同中共打緊仗,咁易贏就唔洗搞革命啦
真係笑撚話 香港
立法會已成委任制 9月唔洗選唔洗DQ直接委任紅底人士做議員

攬炒成功
即係其實武力先可以改變一切
難聽啲講
到左今時今日 所謂體制外抗爭除左製造靚畫面咪又係無咩用
有啲人以為自己好高尚 恥笑其他人去投票
拖左7個月都唔credit下 得喇明架喇 全民勇武先sure win呀嘛 明哂
知35+有機會 就出手了
全国人大
其實唔係國際睇住 佢都唔洗陰啲陰啲嚟
35+入面有一半都係黃碧雲,比人打就有份
又block一件白兵
呢啲香港... 就係比班只顧自身利益嘅冚家鏟賣左
咩都冇撚用,咩都唔撚做就最好
認真,你係到冷嘲熱諷係咪你覺得最有用?

對家依家話你知35+ 都冇用嫁死心啦,你哋就不停幫佢哋宣傳係呀35+冇撚用嫁
仲覺得自己好清醒,醜唔醜呀你
其實你係邊個做主席呢
佢哋已經協商咗,所謂推個泛民嘅人出嚟選只係一場戲

係唔係有咁多人都仲未明,以為泛民一定好人
但連試都唔試,唯一本錢就係歲數,點解建制要留班老野係度都係咁解,佢咁怕死我早知選另一位老人上去
佢咁打橫黎,換邊個入去有咩分別?
換幾個拳王入去就有新氣象啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞