梁君彥強行剪布 郭榮鏗主持一職已被DQ

561 回覆
617 Like 87 Dislike
有咩不滿用司法程序處理所有人都係你嘅人 你玩晒啦
仲將自己講到好似係受害者咁
當你可以直接欽點 咁仲選主席黎做乜? 同支那一樣
貪官奸,清官要更奸
所以就要配合認同依個政府?
咁你反抗得都真係好有用,好熱血
無錯 正正就係「成唔成功都要試」
35+呢個目標亦然 就算好大機會失敗都無理由投降
所以我唔明有啲人對積極選舉既人冷嘲熱諷有咩理據
咁各下有咩高見,你同我兩條友出去勇武都唔會出坦克車
與其起度屌35+,不如你努力爭取起投票之前全民勇武好過啦
日日起度屌35+都唔會出坦克車咖,唸吓點增強我地戰鬥力好過,對家出子彈啦
內務守則是咪警察通例d friend
認同?唔存在認唔認同
因為係事實
換本土派入議會咪知有咩分別囉, 試都未試過就話唔得?
有35+就唔會發生搶主席呢回事啦,傻柒
投票係公民責任,改變依班投泛選民既諗法(令佢地知道個遊戲規則),我都覺得係另一個公民責任,加油
事實上係罷工人數唔夠,如果你起度屌35+,不如幫手搞工會,叫多d人罷工好過啦
議事規則又變龍門
你支持投票咪得
請你都鼓勵大家投票唔該

你個現實大家都知 唔需要你一直提
要做嘅嘢只係投票比民主派果邊
依個係一個表態,亦已經冇咩代價要你出

唔明班人有咩好嘈,係咪投個票都咁困難
證明到佢哋啱,除咗打飛機同笑鳩要35+果班人外,仲有咩用?
有無諗過由頭到尾都係共產黨想你二分化?
完全唔明泛民班友想點
對家就下下一劍封喉
我地就下下等人把刀放到埋頸先諗點拆
唔明佢地係冇勇氣定冇智慧
唉屌 專心其他抗爭好過 屌都廢撚事了
照投票囉 結果大家都控制唔到
你都話你支持投票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞