梁君彥強行剪布 郭榮鏗主持一職已被DQ

561 回覆
617 Like 87 Dislike
D 彈藥多到租多幾個倉都裝唔撚晒啦, 彈藥彈藥
依家唔爭35+
唔通坐係到等美國派兵拯救你班白兵咩
簡單黎講所謂既港人治港高度自治就係發生於一個劏房既範圍,其他意外既範圍就係一黨專政!
白頭佬幾撚時死
好多五毛笑人35+喎
我鐘意投票啊吹咩
核彈!
保皇狗洗橫手 所以35+冇用所以
35+冇用 所以選舉冇用
選舉冇用 所以只有全民勇武

呢到d邏輯謬誤心水清實睇得出
35+我投張票姐我會投 閣下又有咩高見 冇撚用等你衝入立會 坐主席
美國人權法一直都係指向雙普選
警暴反而唔係主要彈藥囉
我諗法係英國版一國兩制,建立英國同香港人既利益關係。佢地出地,我地幫佢搵錢。共狗要香港,比佢,香港人走左,香港就唔再係香港,其他國家都會咁諗(應該......),就會唔再投資香港,令中國無得利用香港洗黑錢。
不過成件事係天方夜譚左d既
cls
美軍來了
班人又無建設性提議
一味喺度話唔得唔得
一開始支那可以會比你做到35+
就算35+都好
支那一見到你做D野唔鐘意
就話之前你講左D野不合乎你的宣誓DQ你
之後補選比少數派攞番
劇本都寫好晒
特首解散前提係某重要法案被否決,如重選的立法會仍否決該議案,特首必須辭職
幫d五毛講埋
反正選完都係保皇黨洗橫手
不如投票比佢地啦
我認為35+ 重點唔係在於成功 (當然成功最好), 而係過程入面逼中港共不斷使橫手, 最終導致某種形式既攬炒 (取消獨立關稅地位乜乜乜)

其實即係精人(我地)出口笨人(中港共)出手
玩晒啦, 根本係想點就點
批評35+方案無用,主要論點係:佢一樣夾硬來、一樣DQ你
咁因咩換走老泛民佢就唔會夾硬來?唔會DQ?

如果主張體制內行動無用
咁又因咩成本土就變成有用?
指出問題同俾唔到其他方案其實冇衝突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞