梁君彥強行剪布 郭榮鏗主持一職已被DQ

561 回覆
617 Like 87 Dislike
憑你無槍
痴線
BTW 你點解覺得我發脾氣

1. 我冇唔認同35+ 做到都冇用,問題係係咪冇用就唔做?
2. 要保皇輸有咩問題唔通要佢哋贏
3. 你唔投民主派(全包)唔通你要投保皇黨係你最出聲呀,你支持共產黨,我就唔浪費時間同你講啦
4. 張票係你到,當然你鐘意廢咗佢又得,我問題係點解唔試咗先呢,結果係點邊個都講唔死,反正都係4年一次啫。如果投個票會令你付出好大代價嘅,咁我當然冇資格要求你做咩。但可能你真係要付出好大代價嘅,你講咪得囉。
5. 如果冇咩代價要付出嘅,why not? 就係因為個制度唔啱,你唔認同?但好可惜,依家你同我就係依個制度下生活緊,國歌法立咗例,你犯咗國歌法,班狗都係會去咬你,你都係要上庭,到時你同法庭講你唔認同依條例,係咪就會放你?
6. 我真係冇叫過你哋投泛民喎,清。你鐘意你投熱血公民都得嫁,如果初選佢哋贏咗,當然你要唔跟初選都吹你唔脹。

BTW 我好奇咋,可唔可以答吓,點解熱血公民都覺得要投白票/唔投,但又參選?
Ching有冇讀歷史知唔知推翻一個政權要幾耐?
公民抗命班人唔係公民
吓?
醉咗?
鯨子仲要選下屆主席呀嗎突個頭下年選唔到咪捉蟲
根本玩野講乜春呀
自己囉黎,仲扮哂真係做正事咁
擺明講自己明玩仲好
Push
應該唔小舊電池收支那一筆走去選𠝹票
多謝白頭佬啦
好長呀真心唔想睇 總之我無叫你白票 叫你努力投票啦又唔啱聽?究竟想打稻草人打幾耐

屌那聲你好奇對熱血公民有問題你可以直接去問鄭松泰關我撚事咩屌

btw我投票睇論述睇投票紀錄

點知一睇35plus的各自演繹同投票紀錄
問多啲又話我白票又話我五毛又要情感勒索

放心,我會投票我亦會憑自己意志去投純粹公民責任
參選就係鬼
哦,咁可能誤會你啦

我都覺得冇用呀,但都會照做,做同唔做之間我擇做
為證明佢真係冇用又好,表個態又好,為咩都好,都冇所謂,做咗之後睇結果

唔做結果得一個,做咗可能多一個結果,why not
呃春咩
弱智都呃唔到啦
選個主席有幾難呀,on9
冇錯,又有核彈
Push
我點打你稻草人呀,清。我都冇話過你,我問問題同話下睇法咋喎
我都知長,所以先Point form。。。

算啦,BTW 共勉之啦
笑撚死
其實泛登仔都係裝睡嘅人
分別係上次淨係開內會,唔選主席
今次係淨係選主席,其他所有野都唔撚做
Twitter 國際戰線需要你

Twitter文宣組
戰線台 @twittermansyunzou

Reddit戰線 @reddithk_channel
文宣 @hkstandstrong_promo_int @guardiansofhongkong
https://t.me/twitter4HK

做任務,推任務,整圖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞