梁君彥強行剪布 郭榮鏗主持一職已被DQ

561 回覆
617 Like 87 Dislike
黃衞兵認證
講唔過人就屈毛
唔使辭,9月唔參選就得
92條係講立會未有規定嘅程序先可以用 似加有晒程序 係郭榮鏗主持 點解可以引用92條??????
up
咁先話到俾外國知而家立法會同人大無分別
下,搞左咁耐原來其實可以一早DQ佢?

咁梁君彥係咪叫公職人員行為失當?
言下之意,你已經擺交稅,仲要係勇武
神獸咗幾多隻呀
點解神獸咗咁多隻啲狗仲係咁惡嘅,係咪冇用呀?

點解唔洗付責其中一個原因,係咪因為有保皇黨呀?
保皇黨有35+呀,人哋玩得好開心,依個又係咪事實呀?
保皇黨有35+呀,當立會係政府嘅飛機杯咁用,話要用就用得呀,依個又係咪事實呀?
所以大口鯨係咪唔認為自己上星期開個會係非法?
肚餓開罐臭魚食
哎呀倒瀉左
到時咪知邊個係為份糧囉
Form咗工會冇耐就武漢肺炎啦喎
大把人已經焗住放no pay leave/work from home
你確定依家呢個時間罷工?
廢盡心思爭取嘅35+原來係啲咁嘅嘢
下?咩呀?個時話35plus齊晒腳個目的係有普選嘅同廢除功能組別嘅啵?點解你又有自己一套演繹?

五毛想我唔投票白票撚分化撚啲票佢地嘅屌
Push
哦 你係熱狗白票撚白兵粉白粉
就正如當初既人鏈活動,除左個晝面靚d之外都冇其他得益
但點解個陣冇五毛反對,因為35+同黃色經濟圈一樣比到麻煩佢地
小弟不才
咁想請問點樣先叫抗爭咗?
求解答
如果你覺得依加班工會廢,點解當時你唔企出黎搞
咁保皇黨點解有35plus呀咁?

除左真係有選票選佢地入去點解功能組別又一直佢地玩晒呀?點解呀?答我啦點解人地要因為咁而付責。因為個制度係咁行,你憑乜野要保皇狗負責呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞